Aircond Rumah Di KL & Selangor

Penghawa dingin dinding adalah yang paling banyak digunakan di kawasan perumahan. Dua kelebihan menggunakan unit ini adalah ia sentiasa pilihan pemasangan paling murah, dan paling mudah untuk dipadankan didalam bilik tanpa perlu pengubahsuaian bangunan. Ia berbentuk panjang dan nipis serta dipasang dikawasan tinggi di dinding. 

Seperti semua rekaan model untuk rumah, kesemuanya sangat senyap. And perlu mengelakkan model penghawa dingin berkuasa lebih dari 8kW diamana ia direka khas untuk komersial dan ia boleh menghasilkan bunyi yang bising. Pihak pemerhati kami akan memastikan anda mendapat penyelesaian terbaik untuk rumah anda. 

Satu unit dinding selalunya akan menyejukkan ruang bilik, tetapi bagi ruang bilik yang besar selalunya ia memerlukan unit penghawa dingin tambahan. Terdapat juga model premium bagi penghawa dingin dinding tetapi harga sedikit mahal namun mempunyai reka bentuk yang menarik.

Servis

Penyaman udara yang diselenggara dengan betul memastikan tahap kecekapan tenaganya tetap, kos penggunaannya rendah, dan akan bertahan selama yang mungkin. Unit-unit yang tidak kerap dibersihkan jarang berfungsi dengan terbaik. Kami mencadangkan pembersihan penapis pada penghawa dingin kitaran terbalik setiap tiga bulan (lebih kerap dalam situasi penggunaan yang tinggi). Penyaman udara yang menggunakan sistem pengewapan perlu diselenggara setahun sekali. 

Pemasangan

Adakah anda mempunyai peralatan peti sejuk persendirian yang perlu dipasang? Peralatan peti sejuk komersial memerlukan pakar mekanik untuk memastikan kerja selamat beroperasi dan tahan lasak. Kami juga memberi perkhidmatan yang optimum dan juga boleh dipercayai. Mekanik kami berkelayakan dan berpengalaman untuk memastikan pemasangan yang berkualiti tinggi dan memberi kepuasan kepada pelanggan kami.

Pembaikian

Mengikut pengalaman kami yang 60% ke 70% kerosakan penghawa dingin berpunca kerana kurang penyelenggaraan penghawa dingin. Jika penghawa dingin ini di selenggara dengan berjadual oleh syarikat yang terbaik, mereka tidak akan merosakkan apa apa walaupun untuk pertemuan pertama. Mungkin boleh menghubungi kami lain kali!

Hubungi pekerja pakar kami sekarang untuk membaiki penghawa dingin anda!

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami