Pemasangan Aircond di Klang

Klang merupakan satu daerah atau bandar yang mempunyai permintaan yang tinggi bagi pemasangan penghawa dingin kerana rata-rata di kawasan Klang mempunyai banyak kediaman penduduk Klang di mana yang terdiri daripada rumah jenis banglo/teres, apartmen mahupun juga flat. Selain itu, Klang juga merupakan pusat ekonomi yang terkenal sebagai port pelabuhan terkenal dan terbesar di Malaysia di mana di kawasan Klang banyak pusat atau pejabat mahupun pasaraya yang memerlukan pemasangan penghawa dingin jenis komersial. Perkhidmatan servis pemasangan penghawa dingin kami merangkumi hampir ke seluruh kawasan di Klang bagi segala jenis model tidak mengira bilangan unit yang ingin di pasang dan juga tidak mengira sama ada ianya baru atau yang terpakai.

Antara kelebihan syarikat penghawa dingin kami salah satunya ialah pejabat/kedai kami yang terletak di Klang di mana ini memudahkan para pelanggan kami singgah untuk mendapatkan khidmat pemasangan penghawa dingin rumah mereka. Ini di mana lokasi kami yang strategik di Klang membolehkan pelanggan kami terutama penduduk-penduduk di sekitar Klang contohnya penduduk yang tinggal di kawasan Bandar Botanic, Bandar Bukit Tinggi, Taman Sri Andalas, Taman Bayu Perdana mendapatkan servis pemasangan penghawa dingin rumah dengan syarikat kami dalam kadar segera dan tidak menunggu lama untuk mendapatkan servis dari kami. Tambahan juga, dengan berlokasi di daerah Klang, syarikat kami juga menawarkan kos percuma bagi pengangkutan kami ke setiap kawasan perumahan di daerah Klang. Tambahan juga, syarikat kami juga menawarkan 2 jenis pemasangan iaitu untuk penghawa dingin rumah unit baru dan juga unit terpakai dengan pakej harga yang berbaloi dan menjimatkan tanpa caj yang tersembunyi. Pengguna dari daerah Utara Klang juga tidak ketinggalan boleh mendapatkan perkhidmatan pemasangan penyaman udara dengan kami contohnya antara kawasan yang pernah kami pasang penyaman udara ialah Berkeley Garden, Taman Eng Ann, Taman Klang Utama, Bandar Baru Klang dan termasuklah bandar baru seperti Bandar Bukit Raja dan Aman Perdana. Syarikat kami juga menyediakan technician terlatih kami akan memastikan bahawa kebersihan rumah anda sebelum, semasa dan selepas proses kerja sentiasa terjaga serta mengutamakan privasi keluarga anda. 

Pemasangan penyaman udara untuk tujuan komersial merupakan salah satu servis yang disediakan oleh syarikat kami kepada pelanggan. Oleh itu, pengusaha atau pemilik kilang mahupun pasaraya di kawasan Klang sentiasa memilih kami untuk kerja pemasangan penyaman udara komersial mereka di mana antara kawasan yang pernah kami membuat pemasangan adalah seperti pelabuhan Port Klang, Little India District (pusat membeli belah), Pasaraya Aeon Bukit Tinggi dan pelbagai lagi. Syarikat kami juga menyediakan pakej menarik untuk pemasangan penyaman udara komersial seperti memberi servis percuma untuk kali pertama selepas pemasangan dibuat dan tawaran menarik seperti servis penyelenggaraan berskala mengikut citarasa pengguna. Selain daripada pakar servis kami yang bertauliah dan cekap, syarikat kami juga memberi jaminan 3 bulan selepas penyaman udara di pasang di mana di dalam tempoh jika ada berlaku masalah kepada penyaman udara komersial, kami akan menghantar pakar kami ke pusat komersial anda. Tidak terhad kepada pusat atau bangunan komersial sahaja, kami juga melakukan pemasangan kepada bangunan yang terdapat di kawasan seperti Galeri Di Raja Sultan Aziz, Istana Alam Shah, Masjid Sultan Sulaiman dan pelbagai lagi bangunan di kawasan Klang. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami