Pemasangan Aircond Di Klang

Kami bersedia membekalkan perkhidmatan pasang aircond di Klang. Klang merupakan satu daerah atau bandar yang mempunyai permintaan yang tinggi bagi pemasangan penghawa dingin kerana bilangan penduduk yang ramai. Kediaman di Klang terdiri daripada rumah jenis banglo, teres, apartmen mahupun kondomonium. Selain itu, Klang juga merupakan pusat ekonomi utama dengan kedudukan port pelabuhan terkenal dan terbesar di Malaysia. Daerah Klang turut terduduk banyak pusat, pejabat mahupun pasaraya yang memerlukan pemasangan penghawa dingin jenis komersial. Perkhidmatan servis pemasangan penghawa dingin kami merangkumi hampir ke seluruh kawasan di Klang bagi segala jenis model tidak mengira bilangan unit yang ingin dipasang dan juga tidak mengira sama ada ianya baru atau yang terpakai. Hubungi khidmat pelanggan kami hari ini untuk membuat temu janji bagi perbincangan lanjut.

Antara kelebihan syarikat penghawa dingin kami ialah kedudukan pejabat yang strategik di Klang. Keadaan ini memudahkan para pelanggan singgah untuk mendapatkan khidmat nasihat pemasangan penghawa dingin bagi rumah mereka.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Lokasi syarikat kami yang strategik di Klang membolehkan pelanggan kami terutamanya penduduk-penduduk di kawasan Bandar Botanik, Bandar Bukit Tinggi, Taman Sri Andalas, Taman Bayu Perdana mendapatkan servis pemasangan penghawa dingin rumah dengan segera tanpa perlu menunggu lama. Tambahan pula, syarikat kami turut menawarkan pengangkutan secara percuma bagi setiap kawasan perumahan di daerah Klang. Syarikat kami juga menawarkan 2 jenis pemasangan iaitu untuk penghawa dingin rumah unit baru dan juga unit terpakai dengan pakej harga yang berbaloi tanpa caj tersembunyi. Pengguna dari daerah Utara Klang juga tidak ketinggalan untuk mendapatkan perkhidmatan pemasangan penyaman udara syarikat kami. Antara kawasan yang telah kami berkhidmat termasuk Berkeley Garden, Taman Eng Ann, Taman Klang Utama, Bandar Baru Klang serta bandar baru seperti Bandar Bukit Raja dan Aman Perdana. Juruteknik syarikat kami terlatih dan berpengalaman. Mereka akan memastikan kebersihan rumah anda sentiasa dijaga sama ada sebelum, semasa dan juga selepas proses kerja serta mengutamakan privasi keluarga anda. Pemasangan penyaman udara untuk tujuan komersial merupakan salah satu servis yang disediakan oleh syarikat kami. Oleh itu, pengusaha atau pemilik kilang mahupun pasaraya di kawasan Klang sentiasa memilih kami untuk kerja pemasangan penyaman udara komersial mereka. Antara kawasan yang pernah kami membuat pemasangan komersial adalah seperti Port Klang, Little India District (pusat membeli-belah), Pasaraya Aeon Bukit Tinggi dan lain-lain. Syarikat kami juga menyediakan pakej menarik bagi pemasangan penyaman udara komersial seperti memberi servis percuma untuk kali pertama selepas pemasangan dibuat dan tawaran menarik seperti servis penyelenggaraan berskala mengikut citarasa pengguna. Selain daripada pakar servis kami yang bertauliah dan cekap, syarikat kami juga memberi jaminan 3 bulan selepas penyaman udara dipasang. Jika berlakunya masalah pada penyaman udara komersial dalam tempoh tersebut, kami akan menghantar pakar penyeleggaraan ke pusat komersial anda. Selain pusat atau bangunan komersial, kami juga menawarkan pemasangan aircond bagi bangunan seperti Galeri Di Raja Sultan Aziz, Istana Alam Shah, Masjid Sultan Sulaiman dan banyak lagi bangunan di kawasan Klang. 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm