Pemasangan Aircond Di Subang Jaya

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pasang aircond bagi perumahan dan tempat komersial di Subang Jaya. Pasukan kami terdiri daripada juruteknik yang terlatih dan berpengalaman dalam memasang aircond pelbagai jenis model dan jenama, tanpa mengira unit aircond baharu atau unit terpakai. Mereka juga sentiasa dilengkapi peralatan dan bersedia memasangkan aircond di tapak anda dengan cepat dan berprofessional. Selain itu, syarikat kami telah menjadi pilihan utama bagi perkhidmatan pasang aircond di Subang Jaya kerana pakej harga kami yang berpatutan.

Jika anda sedang mencarikan perkhidmatan pasang aircond yang berkualiti, sila hubungi pasukan kami melalui telefon, emel atau mengisi borang di laman web kami sekarang.

 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Dengan kedudukan negara kita yang bercuaca khatulistiwa dan panas sepanjang tahun, permintaan bagi pemasangan aircond meningkat secara mendadak bagi kediaman masing-masing. Bagi menapung keperluan bagi perkhidmatan aircond yang tinggi, syarikat kami menawarkan perkhidmatan pasang aircond yang profesional dan berkualiti tinggi bagi penduduk di Subang Jaya seperti kawasan perumahan di SS12, SS14 dan SS19. Pasukan kami bersedia memasangkan aircond rumah bagi pelbagai jenis perumahan termasuk rumah teres, banglo, pangsapuri dan kondomonium. Selain itu, juruteknik kami mahir dan berpengalaman dalam memasangkan aircond rumah yang pelbagai jenis model dan jenama. Tambahan pula, mereka juga sentiasa menghadiri kursus latihan yang dianjurkan oleh pengeluar aircond bagi meningkatkan kemahiran dalam kerja pasang aircond. Bukan sahaja unit aircond baharu kami pasangkan, anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan pasang aircond kami bagi unit aircond anda terpakai apabila berpindah rumah termasuk kawasan perumahan di PJS7, PJS9 dan PJS11 di Bandar Sunway. Oleh sebab kerja perkhidmatan pasang aircond juruteknik kami yang efisien setelah temu janji dibuat, ramai penduduk dari UEP Subang Jaya, Putra Heights dan Batu Tiga telah menggunakan perkhidmatan pasang aircond daripada syarikat kami. Di samping itu, pakej harga bagi perkhidmatan pasang aircond kami yang berpatutan telah menjadikan syarikat kami pilihan utama dalam kalangan pengguna aircond rumah di Subang Jaya.   

Pada masa kini, aircond telah menjadi kelengkapan yang mustahak di merata tempat terutamanya di premis komersial. Aircond dipasangkan di pejabat bukan sahaja dapat membekalkan persekitaran yang selesa bagi pekerja dan pengunjung malah dapat meningkatkan produktiviti pekerja. Selain itu, aircond turut dipasang di kedai, restoran dan pusat membeli-belah dapat membantu membawa keuntungan yang lebih tinggi oleh sebab pengunjung lebih tertarik untuk mengunjungi tempat tersebut. Justeru, syarikat kami terdiri daripada pasukan juruteknik yang berdedikasi dan berpengalaman dalam menjalankan perkhidmatan pasang aircond bagi kegunaan komersial. Antara tempat komersial yang pernah menggunakan perkhidmatan pasang aircond kami ialah Subang Parade, Empire Subang, Sunway Pyramid dan SS15 Courtyard. Selain itu, kedai-kedai dan restoran yang tertumpu di kawasan komersial SS15 dan USJ Taipan juga memilih perkhidmatan kami. Bukan itu sahaja, pusat membeli-belah terkenal seperti Da Men, Main Place, One City, The Summit dan Giant USJ juga adalah antara pelanggan kami. Di samping itu, kami juga memasangkan aircond komersial bagi pejabat dan gudang di Subang Industrial Park dan Sime UEP Industrial Park. Tambahan pula, insititusi pengajian seperti Monash University, Sunway University dan Taylor’s University juga mengupahkan perkhidmatan pasang aircond kami. Pusat kesihatan seperti Sunway Medical Centre dan Subang Jaya Medical Centre juga mengambil kami sebagai kontraktor bagi perkhidmatan pasang aircond.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran. p. 

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm