Pemasangan Aircond Di Putrajaya

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pasang aircond di Putrajaya selain berasaskan di Kuala Lumpur dan Selangor. Pemasangan penghawa dingin oleh syarikat kami bukan sahaja murah dan menjimatkan kos bagi pelanggan di sekitar Putrajaya malah kami memberi jaminan kualiti 100% kepada pelanggan kami. Kami menitikberatkan kualiti pemasangan, kebersihan dan keselesaan pengguna dan rumah mereka. Jadi, kami sentiasa memastikan pakar atau juruteknik kami memasang penghawa dingin dengan cermat dan berhemah. 

Kami juga menekankan konsep kebersihan dan privasi dengan memastikan kebersihan tapak sepanjang proses pemasangan penghawa dingin rumah. Kami juga menjaga privasi pelanggan agak tidak berlaku ketidakselesaan antara pelanggan dengan pihak kami. Adakah anda penduduk yang ingin mendapatkan servis pasang aircond yang paling murah di Putrajaya? Hubungilah pasukan kami sekarang menerusi telefon, mesej atau emel untuk membuat temu janji. 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Selain itu, kami menawarkan kos pengangkutan secara percuma kepada pelanggan yang tinggal di kawasan Precint 5 seperti Apartmen Larai, Apartment Dwiputra di Precint 15, Pangsapuri Putra Harmoni di Precint 9, bangunan Kompleks Kejiranan di Precint 11 dan sebagainya. Putrajaya merupakan pusat pentadbiran negara Malaysia yang terletaknya banyak bangunan kerajaan yang memerlukan pemasangan penghawa dingin komersial di premis mereka.Syarikat kami turut menjadi pembekal servis pemasangan penghawa dingin yang terkenal di Putrajaya. Antara bangunan komersial di Putrajaya yang pernah kami pasangkan penyaman udara adalah seperti Alamanda Mall, Putrajaya International Convention Centre (PICC) dan Shaftbury Suite Putrajaya. Sama seperti servis pemasangan di rumah, kami juga menawarkan kos pengangkutan secara percuma bagi pemasangan penyaman udara komersial di sekitar Putrajaya. Contohnya di Presint 2 dan 3 yang terdirinya pelbagai jenis bangunan kerajaan seperti Jabatan Pendaftaran Negara, Masjid Putrajaya, Mahkamah Persekutuan Malaysia dan sebagainya. Selain itu, servis kami yang cepat, efisien dan teratur menjadikan syarikat kami amat terkenal. Oleh sebab harga servis pemasangan merangkumi pendawaian dan pemaipan penyaman udara komersial, servis kami tawarkan dianggap paling berbaloi oleh pelanggan kami. 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm