Pemasangan Aircond di Putrajaya

Klang merupakan satu daerah atau bandar yang mempunyai permintaan yang tinggi bagi pemasangan penghawa dingin kerana rata-rata di kawasan Klang mempunyai banyak kediaman penduduk Klang di mana yang terdiri daripada rumah jenis banglo/teres, apartmen mahupun juga flat. Selain itu, Klang juga merupakan pusat ekonomi yang terkenal sebagai port pelabuhan terkenal dan terbesar di Malaysia di mana di kawasan Klang banyak pusat atau pejabat mahupun pasaraya yang memerlukan pemasangan penghawa dingin jenis komersial. Perkhidmatan servis pemasangan penghawa dingin kami merangkumi hampir ke seluruh kawasan di Klang bagi segala jenis model tidak mengira bilangan unit yang ingin di pasang dan juga tidak mengira sama ada ianya baru atau yang terpakai.

Pemasangan penghawa dingin oleh syarikat kami bukan sahaja murah dan menjimatkan kos kepada penduduk atau pelanggan dari sekitar kawasan Putrajaya tetapi ianya juga memberi jaminan kualiti 100% kepada pelanggan kami di mana kami amat menitik beratkan kualiti pemasangan, kebersihan dan keselesaan pengguna dan rumah mereka. Ini kerana, kami akan memastikan pakar atau juruteknik kami memasang penghawa dingin dengan cermat dan berhemah. Kami juga menekankan konsep kebersihan dan privasi di mana kami akan memastikan selesai servis pemasangan, pihak kami akan membersih kawasan di mana penghawa dingin rumah di pasang dan juga menjaga privasi pelanggan agak tidak berlaku ke tidak keselesaan antara pelanggan dan pihak kami. Selain itu juga, kos percuma untuk pengangkutan juga ditawarkan kepada pelanggan yang tinggal di kawasan perumahan di kawasan Precint 5 seperti Apartmen Larai , Apartment Dwiputra di Precint 15, Pangsapuri Putra Harmoni di Precint 9 dan juga bangunan Kompleks Kejiranan di Precint 11 atau sebagainya lagi kawasan perumahan di kawasan Putrajaya. 

Putrajaya merupakan pusat pentadbiran negara Malaysia di mana banyak bangunan kerajaan yang memerlukan pemasangan penghawa dingin komersial di premis mereka. Oleh itu, syarikat kami menjadi salah satu syarikat servis penghawa dingin yang terkenal di kawasan Putrajaya bagi pemasangan penghawa dingin jenis komersial. Antara bangunan komersial di kawasan Putrajaya yang pernah kami pasang penyaman udara adalah seperti Alamanda Mall, Putrajaya International Convention Centre (PICC), dan Shaftbury Suite Putrajaya dan lain lain lagi. Sama seperti servis pemasangan rumah, kami juga menawarkan kos percuma bagi pengangkutan untuk pemasangan penyaman udara komersial yang terletak di kawasan Putrajaya contoh di Presint 2 dan 3 yang mana mempunyai pelbagai jenis bangunan kerajaan seperti Jabatan Pendaftaran Negara, Masjid Putrajaya, Mahkamah Persekutuan Malaysia dan pelbagai lagi. Selain itu juga, servis kami juga cepat dan efisien serta teratur menjadikan syarikat kami amat terkenal. Harga yang servis pemasangan yang termasuk dengan pendawaian dan pemaipan penyaman udara komersial juga di anggap berbaloi oleh pelanggan kami. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami