Pemasangan Aircond di Puchong

Puchong ada salah satu daerah di mana salah satu cawangan kami di buka di mana kami menyediakan pemasangan penyaman udara di sekitar Puchong. Syarikat kami menawarkan servis pemasangan penyaman udara tidak mengira sama ada ianya untuk pemasangan penyaman udara baru mahupun juga yang terpakai. Sebelum pemasangan penyaman udara dilakukan, pengguna boleh mendapatkan sebut harga terlebih dahulu dan jika pengguna mempunyai bajet tertentu kami akan menyediakan khidmat konsultasi supaya pelanggan berpuas hati dengan harga kami. 

Syarikat kami yang berlokasi di Puchong bukan sahaja menawarkan kos pemasangan penghawa dingin rumah dengan harga berpatutan tetapi kami juga tidak mengenakan sebarang kos pengangkutan bagi pelanggan yang berada di sekitar Puchong seperti mereka yang berada di kawasan perumahan seperti Taman Saujana Puchong, Taman Putra Perdana, Taman Puchong Utama, Taman Kinrara dan pelbagai lagi. Tambahan juga, kami bukan sahaja menyediakan pemasangan penyaman udara rumah baru tetapi juga yang terpakai. Jika pelanggan ingin berpindah dan ingin menanggalkan penghawa dingin dan memasang di rumah baru, kami juga dapat menyediakan perkhidmatan tersebut dengan harga berdasarkan jarak jauh antara dua titik lokasi ini. Syarikat kami juga menjadi pilihan kebanyakan pelanggan yang tinggal di kawasan Taman Tenaga, Bandar 16 Sierra, Bandar Bukit Puchong 2 dan Lestari Puchong kerana servis kami yang cepat dan efisien serta pakar/juruteknik kami yang tangkas dan berkualiti. 

Puchong terkenal dengan pusat perindustrian dan pusat perniagaan swasta di mana-mana rata premis memerlukan pemasangan penyaman udara bagi menyediakan keselesaan kepada pekerja dan pelanggan mereka. Oleh itu, syarikat pemasangan penghawa dingin kami tidak ketinggalan menyediakan servis pemasangan penyaman udara jenis komersial kepada hampir semua jenis bangunan, premis mahupun kilang atau gudang. Kelebihan syarikat kami ialah kami boleh memasang semua jenis jenama atau model penyaman udara komersial seperti unit pisah, HVAC, unit dinding atau siling. Oleh itu, banyak industri komersial memilih untuk mendapatkan servis kami seperti di kawasan Taman Industri Pusat Bandar Puchong dan Taman Perindustrian Meranti Jaya yang mana kebanyakannya kilang atau gudang besar. Tambahan juga, servis pemasangan kami yang mementingkan keselesaan, kebersihan, dan privasi pelanggan menjadikan salah satu faktor mengapa pelanggan kami memilih kami. Pusat membeli belah seperti IOI Puchong Mall atau Setiawalk juga antara salah satu tempat yang pernah kami pasang penyaman udara mereka. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami