Pemasangan Aircond Di Puchong

Syarikat kami menawarkan servis pemasangan penghawa dingin rumah pada harga yang berpatutan malah kami tidak mengenakan sebarang kos pengangkutan bagi pelanggan di sekitar Puchong seperti Taman Saujana Puchong, Taman Putra Perdana, Taman Puchong Utama, Taman Kinrara dan sebagainya. Tambahan pula, kami bukan sahaja menyediakan pemasangan aircond rumah baharu  malah unit terpakai. Jika pelanggan ingin memindah dan memasangkan unit aircond terpakai di rumah baharu, kami juga dapat menyediakan perkhidmatan tersebut dengan harga berdasarkan jarak antara kedua-dua lokasi tersebut. Syarikat kami juga menjadi pilihan utama pelanggan yang tinggal di Taman Tenaga, Bandar 16 Sierra, Bandar Bukit Puchong 2 dan Lestari Puchong kerana servis kami yang cepat dan efisien serta pakar dan juruteknik kami yang tangkas dan berkualiti. Anda boleh menelefon atau menghantarkan kami emel bagi khidmat konsultasi pemasangan aircond.

 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Syarikat kami menawarkan servis pemasangan aircond di Puchong tanpa mengira aircond baharu atau terpakai. Sebelum pemasangan aircond, pengguna boleh mendapatkan sebut harga terlebih dahulu dan jika pengguna mempunyai bajet tertentu kami akan menyediakan khidmat konsultasi supaya pelanggan berpuas hati dengan harga kami.

Jika pelanggan ingin berpindah rumah dan ingin memindahkan penghawa dingin terpakai bagi pemasangan di rumah baharu, kami juga dapat menyediakan perkhidmatan tersebut dengan harga berdasarkan jarak antara dua lokasi. Syarikat kami juga menjadi pilihan kebanyakan pelanggan yang tinggal di kawasan Taman Tenaga, Bandar 16 Sierra, Bandar Bukit Puchong 2 dan Lestari Puchong kerana servis kami yang cepat dan efisien serta pakar/juruteknik kami yang tangkas dan berkualiti. Puchong terkenal sebagai pusat perindustrian dan pusat perniagaan swasta sebagaimana setiap premis memerlukan pemasangan penyaman udara bagi menyediakan keselesaan kepada pekerja dan pelanggan mereka. Oleh itu, syarikat pemasangan penghawa dingin kami tidak ketinggalan bagi menyediakan servis pemasangan aircond jenis komersial kepada hampir semua jenis bangunan, premis, kilang atau gudang. Kelebihan syarikat kami ialah kami boleh memasang aircond komersial daripada semua jenama atau model seperti unit pisah, HVAC, unit dinding atau siling. Oleh itu, banyak industri komersial memilih servis kami seperti di kawasan Taman Industri Pusat Bandar Puchong dan Taman Perindustrian Meranti Jaya yang tertumpunya kilang dan gudang besar. Tambahan pula, servis pemasangan kami yang mementingkan keselesaan, kebersihan, dan privasi pelanggan menjadikan kami pilihan utama pelanggan. Pusat membeli-belah seperti IOI Mall dan Setiawalk juga adalah antara tempat komersial yang pernah kami pasangkan penyaman udara mereka. 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran. p. 

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm