Servis Aircond Di Subang Jaya

Syarikat kami bermisi untuk membekalkan perkhidmatan servis aircond yang profesional di Subang Jaya. Servis aircond adalah perkara penting yang perlu diingati oleh para pengguna aircond supaya aircond anda dapat berfungsi secara lancar dan cekap. Justeru, juruteknik kami yang terlatih dan berpengalaman bersedia memberikan servis aircond bagi aircond pelbagai model dan jenama. Selain itu, servis aircond syarikat kami ditawarkan pada harga yang berpatutan telah menjadikan pasukan kami sering ditempah bagi servis aircond tanpa mengira di rumah atau tempat komersial.

Sila hubungi khidmat pelanggan kami sekarang menerusi telefon atau emel untuk mendapatkan sebut harga atau membuat temu janji bagi servis aircond kami.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Servis Aircond

Servis aircond professional yang berskala merupakan langkah penting untuk menjaga kefungsian aircond anda. Sebagai pengguna aircond, servis aircond perlu dijalankan seperti dalam jadual agar dapat mengelakkan kerosakan aircond dan menjamin aircond berfungsi dengan lancar bagi tempoh masa yang panjang. Justeru, pasukan kami berdedikasi dalam membekalkan servis aircond bagi kediaman di sekitar Subang Jaya seperti kawasan perumahan SS12, SS14 dan SS19. Juruteknik kami yang terlatih dan berpengalaman mampu menyelenggara aircond pelbagai model dan jenama. Selain itu, penduduk dari kawasan perumahan PJS7, PJS9 dan PJS11 di Bandar Sunway adalah antara pelanggan jangka panjang yang mengupahkan perkhidmatan servis aircond kami. Faktor seterusnya syarikat kami hangat dipilih oleh penduduk Subang Jaya ialah pakej harga servis aircond kami yang menarik dan berbaloi. Di samping itu, juruteknik kami selalu menjaga kebersihan persekitaran dan mementingkan privasi pelanggan semasa kerja servis aircond. Mereka juga dapat menjalankan kerja dengan pantas lagi efisien supaya kehidupan anda tidak terganggu. Antara kerja servis aircond yang dijalankan adalah seperti pembersihan bahagian dalaman dan luaran aircond termasuk saluran paip, kipas dan lain-lain. Alat-alat ganti aircond anda juga akan disemak fungsi masing-masing. Kedudukan syarikat kami yang strategik membolehkan pasukan kami sampai ke tapak anda sama ada di USJ, Putra Heights atau Batu Tiga dengan cepat. 

Selain servis aircond rumah, syarikat kami juga membekalkan perkhidmatan servis aircond bagi tempat-tempat komersial termasuk restoran dan kedai. Selain itu, juruteknik kami juga bersedia menyelenggara unit aircond dalam kuantiti yang banyak seperti di bangunan pejabat, universiti, pusat membeli-belah, kilang, pusat pameran dan lain-lain. Antara kompleks membeli-belah yang terkenal di Subang Jaya yang menggunakan perkhidmatan servis aircond kami ialah Subang Parade, Empire Subang, Sunway Pyramid dan SS15 Courtyard. Selain itu, pasukan kami juga dipilih oleh pemilik kedai, restoran dan pejabat di kawasan komersial SS15 serta USJ Taipan bagi servis aircond di premis mereka. Bukan itu sahaja, pasukan juruteknik kami juga menyediakan servis aircond secara terjadual bagi Da Men, Main Place, One City, The Summit dan Giant USJ. Tambahan pula, syarikat kami juga menjadi kontraktor jangka panjang bagi servis aircond di pejabat-pejabat di Subang Industrial Park SS13, Sime UEP Industrial Park dan Subang Hi-Tech Industrial Park. Pakej harga servis aircond kami yang berpatutan serta kerja penyelenggaraan yang bermutu tinggi telah menjadikan perkhidmatan syarikat kami sering ditempah. Institusi pengajian seperti Monash University, Sunway University dan Taylor’s University juga adalah antara pelanggan syarikat kami. Di samping itu, pasukan kami juga membekalkan perkhidmatan servis aircond bagi Sunway Medical Centre serta Subang Jaya Medical Centre.  

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm