Pemasangan Aircond Di Shah Alam

Syarikat kami merupakan pilihan utama bagi servis pemasangan aircond di Shah Alam. Pada era moden ini, aircond telah menjadi peralatan keperluan harian kami bagi memberikan suhu dan suasana yang selesa. Memandangkan model aircond yang berbeza-beza terdapat di pasaran, juruteknik kami sentiasa menghadiri kursus latihan untuk meningkatkan pengetahuan serta kemahiran dalam pemasangan aircond. Turut dengan pengalaman yang bertahun-tahun, pasukan kami memberikan servis pemasangan aircond yang terbaik malah pada harga berpatutan bagi rumah dan tempat komersial di sekitar Shah Alam. 

Jika anda sedang mencarikan servis pemasangan aircond sama ada model yang baharu atau terpakai, anda boleh menghubungi pasukan kami sekarang melalui telefon atau emel.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Anda boleh mengupahkan juruteknik kami yang bertauliah serta beramanah untuk memasangkan aircond rumah anda sama ada aircond yang baru dibeli atau aircond terpakai. Bagi pemasangan aircond, pasukan pakar kami akan mengadakan lawatan tapak ke rumah anda di Shah Alam secara percuma termasuk Seksyen 7, Sekyen 13 dan Seksyen 24. Langkah ini penting untuk menentukan sistem pendawaian serta saluran air yang sesuai dipasang selain memasangkan badan unit aircond. Selepas itu, kos pemasangan akan dikemukakan berdasarkan keperluan individu dan kami sentiasa memastikan harga yang ditawarkan adalah selaras dengan servis kami yang bermutu tinggi. Servis pemasangan aircond kami telah mendapat sambutan serta pengiktirafan yang baik daripada penduduk di Shah Alam kerana harga yang murah serta kerja pemasangan yang kemas dan pantas. Juruteknik kami datang lengkap dengan peralatan dan material yang diperlukan bagi pemasangan aircond di rumah anda sama ada di Kota Kemuning, Bukit Rimau atau Sri Muda. Selain itu, pekerja kami sentiasa menjaga keselamatan dan kebersihan di sekeliling tapak pemasangan semasa dan selepas kerja pemasangan aircond. Pekerja kami juga sentiasa menepati masa dan mampu melakukan servis pemasangan aircond secara efisien. Di samping itu, servis pemasangan aircond rumah kami meliputi seluruh Shah Alam termasuk kawasan perumahan di Bukit Jelutong, Setia Alam dan Kampung Melayu Subang.

Selain membekalkan servis pemasangan aircond rumah, syarikat kami turut menyediakan servis pemasangan aircond kepada pelbagai tempat komersial di Shah Alam. Ini termasuk kedai, pasar mini, restoran, pusat membeli-belah, bangunan pejabat serta kilang dan gudang di Kota Kemuning, Sri Muda dan Bukit Rimau. Para pengusaha dapat yakin bahawa servis pemasangan aircond yang kami tawarkan adalah terunggul malah pada harga yang berpatutan. Juruteknik kami sangat terlatih dan dilengkapi dengan berbagai-bagai kemahiran bagi pemasangan aircond komersial. Selain itu, pekerja kami mempunyai pengalaman yang luas seperti mana kami telah memberikan servis bagi Aeon Mall Seksyen 13, Kompleks PKNS, Plaza Alam Sentral, SACC Mall dan kompleks membeli-belah lain di Shah Alam. Tambahan pula, pusat pengajian tinggi seperti UiTM dan MSU juga memilih syarikat kami bagi pemasangan aircond dalam kampus. Bukan itu sahaja, kami juga pernah membekalkan servis pemasangan aircond di banguanan kerajaan di Shah Alam seperti Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dan Majlis Perbandaran Shah Alam (MPSA). Gudang dan kilang yang tertumpu di Taman Perindustrian Bukit Jelutong turut mengupahkan servis pemasangan aircond kami. Kami bersedia memasangkan aircond komersial tanpa mengira bilangan unit aircond atau lokasi anda di Shah Alam. Pekerja kami sangat mesra dan dapat memberikan perkhidmatan berdasarkan keperluan pelanggan secara baik.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm