Baiki Aircond Di Ampang

Syarikat kami membekalkan juruteknik yang bertauliah dalam baiki aircond di Ampang. Adakah aircond anda tidak sejuk atau langsung tidak berfungsi? Aircond di rumah anda atau pejabat mengeluarkan suara memekik atau menitik air? Jangan risau! Pasukan kami merupakan pakar dengan pengalaman berpuluh-puluh tahun dalam industri aircond. Juruteknik kami yang mahir bersedia membaiki pelbagai jenis masalah yang terjadi pada aircond anda setelah pemeriksaan yang teliti tanpa mengira model atau jenama aircond anda. Selain itu, kami menyediakan perkhidmatan baiki aircond pada harga yang berpatutan tanpa kos tersembunyi. Sila hubungi pasukan kami sekarang melalui telefon atau emel untuk mendapatkan sebut harga dan membuat tempahan perkhidmatan. 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Baiki Aircond

Aircond di rumah anda yang mengalami ketidakfungsian mungkin disebabkan oleh kerosakan bahagian dalaman yang boleh ditukar ganti. Kadang kala masalah juga terjadi kerana aircond anda tidak dibersihkan atau diselenggara oleh professional. Dengan perkhidmatan baiki kami yang mahir dan teliti, anda boleh yakin untuk menggunakan unit aircond tersebut lagi tanpa perlu berbelanja untuk membelikan unit baharu. Perkhidmatan baiki kami bagi aircond rumah telah mendapat sambutan yang hangat daripada penduduk di Ampang Indah, Ampang Permai, Ampang Jaya, Pandan Indah dan Pandan Jaya. Hal ini demikian kerana pembaikian aircond rumah kami disediakan pada harga yang berpatutan berdasarkan jenis masalah yang terjadi pada aircond anda. Setelah pemeriksaan yang teliti, perunding kami akan mengemukakan sebut harga berserta kos alat ganti yang perlu ditukar supaya pelanggan dapat membuat perbandingan harga. Pelanggan dari Melawati, Ulu Kelang, Tasek Permai dan Taman Nirwana sentiasa memilih perkhidmatan baiki aircond kami dan berpuas hati dengan hasil perkhidmatan kami. Selain itu, penduduk di kawasan perumahan mewah seperti di Taman Tun Abdul Razak dan Bukit Antarabangsa juga mengupahkan perkhidmatan baiki aircond syarikat kami. Setelah dihubungi, pasukan kami akan sampai ke tapak anda pada masa tersingkat malah pada hari yang sama untuk menyelesaikan masalah aircond anda supaya kehidupan harian anda tidak terganggu lama oleh kerosakan aircond.

Kami faham bahawa masalah atau ketidakfungsian aircond di tempat komersial anda akan mendatangkan pelbagai kesan yang tidak diingini seperti tidak dikunjung oleh pelanggan atau pekerja menjadi tidak produktif dalam kerja. Oleh itu, syarikat kami yang terduduk di pusat bandar Ampang bersedia menghulurkan bantuan baiki aircond komersial dalam masa tersingkat kepada tempat-tempat komersial di sekitar Ampang. Juruteknik kami yang mesra dan jujur mahir dalam membaiki pelbagai jenis dan model aircond komersial. Mereka juga menjalankan pemeriksaan pada aircond komersial anda secara teliti lalu menyelaraskan masalahnya dengan efisien. Ini dapat menjamin aktiviti komersial anda tidak terganggu oleh kerosakan aircond. Antara pusat membeli-belah yang mahsyur di Ampang yang pernah menggunakan perkhidmatan baiki aircond kami ialah Ampang Point di MRR2, MidPoint di Pandan Indah, Paragon di Taman Muda Ampang dan Spectrum Mall di Bandar Baru Ampang. Selain itu, Ampang Tesco dan Aeon Big juga memilih kami sebagai pembekal perkhidmatan baiki aircond mereka. Di samping itu, aircond di restoran dan kedai-kedai di Taman Dagang, Taman Muhibah, Desa Pandan, Lembah Keramat, Bukit Antarabangsa dan Pandan Indah juga perah dibaiki oleh syarikat kami. Tambahan pula, perkhidmatan baiki aircond komersial kami juga disediakan bagi KPJ Ampang Hospital, Pantai Hospital dan International School of Kuala Lumpur di Ampang.  

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm