Pemasangan Aircond Di Ampang

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pasang aircond yang berprofessional di Ampang. Aircond telah menjadi elemen penting dalam kehidupan harian individu hari ini terutamanya negara kita yang bercuaca panas sepanjang tahun. Permintaan bagi pemasangan aircond sama ada di rumah atau tempat komersial semakin meningkat untuk membekalkan suasana yang selesa. Dengan ini, kami menawarkan perkhidmatan pasang aircond oleh pasukan juruteknik kami yang bertauliah dan berpengalaman. Selain itu, harga perkhidmatan kami yang berpatutan menjadikan kami pilihan utama bagi pemasangan aircond di sekitar Ampang. Jika anda memerlukan perkhidmatan pasang aircond tanpa mengira unit terpakai atau baharu, sila hubungi pasukan kami sekarang dengan telefon atau emel.   

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Pasang Aircond

Aircond telah menjadi kelengkapan kediaman yang mustahak bagi ramai orang hari ini. Di rumah, aircond biasanya dipasang di ruang tamu, bilik tidur, bilik baca dan juga ruang makan bagi memberikan persekitaran yang dingin dan selesa. Kami bersedia memasangkan aircond bagi rumah anda sama ada unit terpakai atau unit baharu di Ampang Indah, Ampang Jaya dan Ampang Permai. Selain itu, juruteknik kami mahir dalam pemasangan aircond yang pelbagai jenama, jenis dan model. Penduduk dari Pandan Indah, Pandan Jaya, Melawati dan Ulu Kelang berpuas hati dengan perkhidmatan pasang aircond kami yang pantas dan berkualiti. Tambahan pula, perkhidmatan pasang aircond kami turut terbuka kepada pengguna aircond di perumahan pangsapuri dan kondominium selain rumah mendarat di Tasek Permai, Taman Nirwana, Taman Tun Abdul Razak dan Bukit Antarabangsa. Faktor seterusnya perkhidmatan pasang aircond kami menerima sambutan hangat daripada penduduk di sekitar bandar Ampang ialah harga perkhidmatan kami yang menarik dan berpatutan tanpa kos tersembunyi. Bukan itu sahaja, pasukan kami sangat mementingkan masa dan privasi pelanggan dengan menepati masa tanpa pengendalaan. Juruteknik kami juga sentiasa menjaga kebersihan di sekitar tapak pemasangan aircond semasa dan selepas kerja pemasangan. Justeru, perkhidmatan kami yang pantas serta berprofessional membolehkan anda menikmati suasana yang selesa dibekalkan oleh unit aircond rumah anda.

Bagi menapung permintaan pemasangan aircond komersial yang semakin meningkat di sekitar bandar Ampang, syarikat kami turut menyediakan perkhidmatan pasang aircond komersial yang berprofessional bagi bangunan pejabat, restoran, kedai, pusat membeli-belah, sekolah, hospital dan lain-lain. Aircond merupakan antara asset yang penting bagi peniagaan kerana suasana yang selesa lebih cenderung dalam mengekalkan pengunjungan pelanggan malah memanjangkan tempoh persinggahan. Keadaan ini pasti dapat meningkatkan lagi keuntungan pegusahaan komersial tersebut seperti restoran dan kedai di Taman Muhibah, Taman Dagang, Desa Pandan, Lembah Keramat dan Pandan Indah yang telah mengupahkan perkhidmatan pasang aircond kami. Juruteknik kami mempunyai kemahiran yang mendalam serta pengalaman yang kaya dalam memasang aircond komersial yang berbagai jenis dan model. Antara tempat komersial yang pernah menggunakan servis pemasangan aircond kami ialah Ampang Point di MRR2, MidPoint di Pandan Indah, Paragon di Taman Muda Ampang dan sebagainya. Selain itu, pasar raya rantaian seperti Tesco dan Aeon Big turut mengupahkan perkhidmatan pasang aircond komersial kami bagi cawangan di Ampang. Tambahan pula, KPJ Ampang Hospital, Pantai Hospital dan International School of Kuala Lumpur juga menggunalan perkhidmatan pasang aircond kami. Pasukan kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan pasang aircond yang pantas, berkualiti dan pada harga yang berpatutan bagi pengusaha komersial dan para peniaga di sekitar bandar Ampang.    

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm