Servis Aircond di Klang

Klang merupakan bandar di mana menjadi pusat penempatan dan perumahan bagi rakyat Selangor. Selain itu, Klang juga adalah satu kawasan yang dimonopoli sebagai industri komersial seperti kilang, pelabuhan kapal, syarikat-syarikat tempatan dan juga lain-lain lagi. 

Justeru itu, syarikat kami juga tidak ketinggalan untuk menyediakan servis penghawa dingin di kawasan Klang tidak kira untuk penyaman udara jenis rumah mahupun juga untuk penghawa dingin untuk kegunaan industri komersial.

Syarikat kami yang berlokasi di Bandar Klang memudahkan kami menyediakan perkhidmatan servis penyaman udara di seluruh kawasan perumahan di Klang dengan cepat, efisien dan menjimatkan masa dan tenaga para pelanggan kami. Syarikat kami menyediakan pelbagai jenis servis penyaman udara rumah untuk hampir kesemua model atau jenama penghawa dingin  seperti penyelenggaraan penghawa dingin untuk pertama kali mahupun berjadual atau skala. Selain itu, pihak kami juga menyediakan servis membaiki dan menukar alat ganti penyaman udara yang rosak oleh pakar servis kami dengan harga yang berpatutan dan menjimatkan pelanggan. Klang yang terbahagi kepada dua kawasan iaitu Selatan Klang dan Utara Klang yang dipisahkan oleh Sungai Klang.Oleh itu, pihak kami menyediakan khidmat servis penghawa dingin rumah bagi kedua- dua kawasan perumahan di daerah Utara-Selatan Klang yang mana antaranya adalah Taman Sentosa Perdana, Taman Sri Andalas, Taman Bayu Perdana dan Kota Bayu Emas yang terletak di Selatan Klang. Manakala, di Utara Klang pula, kawasan perumahan yang di servis kami ialah Taman Berkeley Garden, Taman Eng Ann, Taman Klan Utama dan Bandar Bukit Raja. Perkhidmatan servis penyaman udara rumah kami sememangnya mendapat sambutan di antara penduduk-penduduk dari kawasan berkenaan.

Klang merupakan salah satu bandar penting yang terletak di Selangor di mana selain penempatan penduduk Selangor, Klang juga merupakan pusat komersial dan ekonomi penting di Malaysia. Oleh itu, banyak kilang, pelabuhan, syarikat-syarikat berkaitan dengan import dan export seperti di Port Klang membuka premis mereka di kawasan Ini. Jadi, kami sebagai syarikat servis penghawa dingin menawarkan pelbagai jenis servis penyaman udara kepada pengguna penyaman udara komersial. Disebabkan itu juga, syarikat servis kami menjadi pilihan utama bagi pengusaha industrial komersial seperti GM Klang Wholesale Mall, Aeon Bukit Tinggi mahupun bangunan kerajaan antaranya ialah sekolah Klang Primary School, dan Convent School, Pantai Hospital dan pelbagai lagi jenis syarikat komersial yang menggunakan penghawa dingini jenis komersial. Selain daripada pakej servis dan harga yang menarik, syarikat servis kami juga menyediakan servis berskala di mana kerja penyelenggaran penyaman udara akan dijadualkan mengikut keperluan pelanggan contohnya bagi syarikat kecil atau kedai makan, pasaraya kami akan menasihati mereka untuk melakukan servis berskala setiap 2 kali setahun.Oleh itu, pengguna tidak perlu takut jika tiba-tiba penyaman udara mereka rosak jika servis berskala dijalankan.

 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami