Servis Aircond Di Klang

Berasaskan di Kuala Lumpur dan Selangor, syarikat kami  bersedia memberikan servis aircond di bandar Klang. Klang merupakan tumpuan pusat penempatan dan perumahan bagi rakyat Selangor. Selain itu, Klang juga kawasan yang dimonopoli oleh industri komersial seperti kilang, pelabuhan kapal, syarikat-syarikat tempatan dan lain-lain. 

Justeru itu, syarikat kami turut mendirikan cawangan di Klang untuk menyediakan servis penghawa dingin tanpa mengira bagi penyaman udara di rumah mahupun kegunaan industri atau komersial. Kami menyediakan perkhidmatan penyaman udara di seluruh kawasan perumahan Klang dengan cepat, efisien maka menjimatkan masa dan tenaga para pelanggan. Syarikat kami menawarkan pelbagai jenis servis penyaman udara rumah bagi hampir semua model atau jenama penghawa dingin, sama ada penyelenggaraan kali pertama mahupun terjadual atau berskala.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Servis Aircond

Pihak kami juga menyediakan servis pembaikian dan penukaran alat ganti penyaman udara yang rosak oleh pakar servis kami pada harga yang berpatutan. Klang terbahagi kepada dua bahagian iaitu Selatan dan Utara Klang yang dipisahkan oleh Sungai Klang. Oleh itu, pihak kami menyediakan servis penghawa dingin rumah bagi kedua-dua kawasan perumahan di daerah Utara-Selatan Klang termasuk Taman Sentosa Perdana, Taman Sri Andalas, Taman Bayu Perdana dan Kota Bayu Emas yang terletak di Selatan Klang.

Bagi bahagian Utara Klang, kawasan perumahan yang kami bekalkan servis termasuk Taman Berkeley, Taman Eng Ann, Taman Klang Utama dan Bandar Bukit Raja. Perkhidmatan penyaman udara rumah kami telah mendapat sambutan hangat dalam kalangan penduduk Klang. Selain sebagai tumpuan penempatan penduduk Selangor, Klang juga merupakan pusat komersial dan ekonomi yang penting di Malaysia. Oleh itu, banyak kilang, pelabuhan, syarikat-syarikat import dan export membuka premis mereka di kawasan ini seperti dekat Perlabuhan Klang. Jadi, kami sebagai syarikat servis penghawa dingin menawarkan pelbagai jenis servis penyaman udara kepada pengguna penyaman udara komersial. Di samping itu, syarikat servis kami menjadi pilihan utama pengusaha industri komersial di Klang seperti GM Klang Wholesale Mall, Aeon Bukit Tinggi serta bangunan kerajaan, Sekolah Rendah Klang, Convent School, Pantai Hospital dan banyak lagi. Selain pakej servis dan harga yang menarik, syarikat servis kami juga menyediakan servis berskala di mana kerja penyelenggaran penyaman udara akan dijadualkan mengikut keperluan pelanggan. Contohnya, bagi syarikat kecil atau kedai makan dan pasaraya, kami menasihati agar mereka menjalankan servis berskala 2 kali setahun. Dengan ini, pengguna tidak perlu risau tentang masalah kerosakan penyaman udara secara tiba-tiba.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

253C , Jalan Besar,
43300, Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm