Servis Aircond Di Klang

Klang merupakan bandar di mana menjadi pusat penempatan dan perumahan bagi rakyat Selangor. Selain itu, Klang juga adalah satu kawasan yang dimonopoli sebagai industri komersial seperti kilang, pelabuhan kapal, syarikat-syarikat tempatan dan juga lain-lain lagi. 

Justeru itu, syarikat kami juga tidak ketinggalan untuk menyediakan servis penghawa dingin di kawasan Klang tidak kira untuk penyaman udara jenis rumah mahupun juga untuk penghawa dingin untuk kegunaan industri komersial.

Syarikat kami yang berlokasi di Bandar Klang memudahkan kami menyediakan perkhidmatan servis penyaman udara di seluruh kawasan perumahan di Klang dengan cepat, efisien dan menjimatkan masa dan tenaga para pelanggan kami. Syarikat kami menyediakan pelbagai jenis servis penyaman udara rumah untuk hampir kesemua model atau jenama penghawa dingin  seperti penyelenggaraan penghawa dingin untuk pertama kali mahupun berjadual atau skala.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Servis Aircond

Selain itu, pihak kami juga menyediakan servis membaiki dan menukar alat ganti penyaman udara yang rosak oleh pakar servis kami dengan harga yang berpatutan dan menjimatkan pelanggan. Klang yang terbahagi kepada dua kawasan iaitu Selatan Klang dan Utara Klang yang dipisahkan oleh Sungai Klang.Oleh itu, pihak kami menyediakan khidmat servis penghawa dingin rumah bagi kedua- dua kawasan perumahan di daerah Utara-Selatan Klang yang mana antaranya adalah Taman Sentosa Perdana, Taman Sri Andalas, Taman Bayu Perdana dan Kota Bayu Emas yang terletak di Selatan Klang. Manakala, di Utara Klang pula, kawasan perumahan yang di servis kami ialah Taman Berkeley Garden, Taman Eng Ann, Taman Klan Utama dan Bandar Bukit Raja. Perkhidmatan servis penyaman udara rumah kami sememangnya mendapat sambutan di antara penduduk-penduduk dari kawasan berkenaan. Klang merupakan salah satu bandar penting yang terletak di Selangor di mana selain penempatan penduduk Selangor, Klang juga merupakan pusat komersial dan ekonomi penting di Malaysia. Oleh itu, banyak kilang, pelabuhan, syarikat-syarikat berkaitan dengan import dan export seperti di Port Klang membuka premis mereka di kawasan Ini. Jadi, kami sebagai syarikat servis penghawa dingin menawarkan pelbagai jenis servis penyaman udara kepada pengguna penyaman udara komersial. Disebabkan itu juga, syarikat servis kami menjadi pilihan utama bagi pengusaha industrial komersial seperti GM Klang Wholesale Mall, Aeon Bukit Tinggi mahupun bangunan kerajaan antaranya ialah sekolah Klang Primary School, dan Convent School, Pantai Hospital dan pelbagai lagi jenis syarikat komersial yang menggunakan penghawa dingini jenis komersial. Selain daripada pakej servis dan harga yang menarik, syarikat servis kami juga menyediakan servis berskala di mana kerja penyelenggaran penyaman udara akan dijadualkan mengikut keperluan pelanggan contohnya bagi syarikat kecil atau kedai makan, pasaraya kami akan menasihati mereka untuk melakukan servis berskala setiap 2 kali setahun.Oleh itu, pengguna tidak perlu takut jika tiba-tiba penyaman udara mereka rosak jika servis berskala dijalankan. 

 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika. Kesemua faktor ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond bagi memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasa diguna?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah ialah kawasan yang ingin dipasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang.

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah membersihkan penapis udara sekali setiap bulan untuk mengelakkan  penapis udara menjadi kotor dan cepat berhabuk. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu diperiksa dan dicuci sekali setiap dua bulan. Manakala, servis untuk pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus diselenggara setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

253C , Jalan Besar,
43300, Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami