Aircond 2HP Di KL & Selangor

Aircond 2 HP malah berkualiti boleh anda dapati daripada syarikat kami di Kuala Lumpur dan Selangor. Setiap model penghawa dingin mempunyai kapasiti kuasa yang berbeza mengikut keperluan pelanggan. Penyaman udara berkuasa 2HP mempunyai bacaan BTU antara 17,000- 18,000 per jam malah mampu membekalkan udara sejuk dengan cepat. Penghawa dingin berkuasa 2HP sesuai untuk dipasang di kawasan ruang yang luas atau besar seperti di ruang tamu rumah,  pejabat atau bilik mesyuarat. Ia juga sesuai untuk dipasang di kedai makan atau pasar mini. Pemilihan model penghawa dingin berkuasa 2HP amat penting dan pelanggan harus mengkaji terlebih dahulu model penghawa dingin 2HP yang sesuai bagi tapak mereka. Hal ini demikian kerana  penghawa dingin berkuasa 2HP tidak sesuai untuk dipasang di ruang atau kawasan yang kecil dan akan mengakibatkan pembaziran penggunaan elektrik. Dari segi harga pula, model ini adalah lebih mahal jika berbanding dengan model yang mempunyai kapasiti kuasa yang rendah. Bagi menjelaskan kesesuaian aircond 2HP bagi keperluan anda, sila hubungi pasukan kami melalui telefon, emel atau mesej.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah kelebihan penghawa dingin berkuasa 2HP?

Kelebihan penyaman udara berkuasa 2HP ialah bacaan nilai BTU (British Thermal Unit) yang tinggi iaitu antara 17,000 – 18,000 per jam. Nilai BTU tinggi bermakna penyaman dingin tersebut dapat mengeluarkan udara dingin dan sejuk dengan cepat ke seluruh kawasan ruang.

Apakah proses pemasangan penghawa dingin berkuasa 2HP?

Pemasangan penghawa dingin berkuasa 2HP adalah sama seperti jenis penghawa udara yang lain tetapi penghawa dingin 2HP sesuai untuk dipasang di kawasan yang luas seperti ruang tamu rumah atau di bilik mesyuarat.

Apakah jenis model penghawa dingin berkuasa 2HP ada di pasaran?

Kedua-dua penghawa dingin jenis bukan inverter dan inverter turut direka dengan kuasa 2HP. Dua jenis penghawa dingin ini mempunyai kelebihan dan kelemahan tersendiri sebagaimana harga jenis bukan inverter berkuasa 2HP lebih murah berbanding dengan jenis inverter tetapi penggunaan elektriknya adalah lebih tinggi.

Berapakah kos pembaikian penghawa dingin 2Hp jika berlaku kerosakan?

Kos pembaikian penghawa dingin 2HP adalah berdasarkan jenis kerosakan yang terjadi pada penghawa dingin anda. Sekiranya kerosakan memerlukan penukaran alat ganti, maka kos pembaikian mungkin lebih mahal mengikuti harga alat ganti yang diperlukan.

Adakah penggunaan penghawa dingin 2Hp boleh menyebabkan penggunaan tenaga elektrik yang banyak?

Penggunaan tenaga elektrik bagi penyaman udara bergantung kepada faktor-faktor pemasangan penghawa dingin tersebut. Bagi penyaman udara 2Hp ianya sesuai dipasang di kawasan seperti ruang tamu rumah ataupun bilik mesyuarat dan juga restoran dan bilik server.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm