Aircond 2HP Di KL & Selangor

Setiap model penghawa dingin mempunyai pelbagai kapasiti kuasa yang berbeza mengikut keperluan yang dikehendaki pelanggan. Penyaman udara berkuasa 2Hp ini mempunyai bacaan BTU di antara 17,000- 18,000 per jam di mana ialah penghawa dingin ini mampu membekalkan udara sejuk dan dingin dengan cepat. Penghawa dingin berkuasa 2Hp ini sesuai untuk di pasang di kawasan ruang yang luas atau besar seperti di ruang tamu rumah, di pejabat atau bilik mesyuarat. Ia juga sesuai untuk dipasang di kedai makan atau pasar mini. Pemilihan model penghawa dingin berkuasa 2Hp amat lah penting dan pelanggan haruslah mengkaji terlebih dahulu jika penghawa dingin 2Hp sesuai di pasang tempat yang mereka inginkan. Ini kerana, jika ruang atau kawasan yang ingin dipasang penghawa dingin adalah kecil, penghawa dingin berkuasa 2Hp adalah tidak sesuai kerana ia akan mengakibatkan penggunaan dan pembaziran elektrik. Dari segi harga pula, model ini adalah lebih mahal kerana berbanding dengan model yang mempunyai kapasiti kuasa yang rendah.

FAQ

Apakah kelebihan penghawa dingin yang berkuasa 2Hp?

Kelebihan penyaman udara yang berkuasa 2Hp ialah mempunyai bacaan nilai BTU( British Thermal Unit) yang tinggi di antara 17,000 – 18,000 per jam. Oleh itu, apabila nilai BTU tinggi bermakna keupayaan pe

Bagaimanakah proses pemasangan penghawa dingin yang berkuasa 2Hp?

Pemasangan penghawa dingin yang berkuasa 2Hp adalah sama dengan jenis model yang lain hanya penghawa dingin jenis 2Hp sesuai dipasangkan di kawasan yang luar seperti ruang tamu rumah atau di bilik mesyuarat.

Apakah jenis-jenis model penghawa dingin yang mempunyai kuasa 2Hp?

Kedua-dua penghawa dingin jenis bukan inverter dan inverter direka       mempunyai kuasa 2Hp. Kedua-dua model mempunyai kelebihan dan kelemahan tersendiri di mana bukan inverter 2Hp lebih murah berbanding jenis inverter tetapi penggunaan elektrik lebih tinggi.

Berapakah kos pembaikian penghawa dingin 2Hp jika berlaku kerosakan?

Kos pembaikian penghawa dingin 2Hp bergantung kepada jenis kerosakan yang terjadi kepada penghawa dingin anda. Jika sekiranya, kerosakan memerlukan penukaran alat ganti, kos pembaikian mungkin akan mahal mengikut harga barang alat ganti. 

Adakah penggunaan penghawa dingin 2Hp boleh menyebabkan penggunaan tenaga elektrik yang banyak?

Penggunaan tenaga elektrik bagi penyaman udara bergantung kepada faktor-faktor pemasangan penghawa dingin tersebut. Bagi penyaman udara 2Hp ianya sesuai dipasang di kawasan seperti ruang tamu rumah ataupun bilik mesyuarat dan juga restoran dan bilik server.

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami