Baiki Aircond Di Kuala Lumpur

Kami merupakan pakar servis baiki aircond yang paling digemari oleh ramai di Kuala Lumpur. Adakah aircond di rumah atau premis anda mengalami ketidasejukan atau tidak dapat berfungsi?

Adakah anda sedang mencari juruteknik yang berpengalaman lagi beramanah bagi membaiki aircond anda? Pasukan kami pasti dapat memberi penyelesaian secara seluruh bagi masalah yang dialami oleh aircond anda.

Dengan pengalaman berpuluh tahun dalam industri baiki aircond, juruteknik kami yang terlatih dapat membaiki aircond anda tanpa mengira kegunaan rumah atau komersial dengan cepat dan tepat serta pada harga yang berpatutan. Hubungi pasukan kami sekarang untuk mendapat sebut harga bagi keperluan anda tanpa caj tersembunyi.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Baiki Aircond

Terdiri daripada pasukan pakar baiki aircond yang bertauliah, juruteknik kami telah membekalkan perkhidmatan baiki aircond rumah kepada penduduk-penduduk di sekitar Kuala Lumpur termasuk rumah di bandar Cheras, Bandar Tun Razak dan Seputeh. Juruteknik dan perunding kami akan memeriksa masalah yang terjadi pada aircond rumah anda terlebih dahulu lalu mencadangkan pelan penyelsaian yang paling sesuai berserta senarai kos yang terlibat. Ini membantu pelanggan kami untuk membuat pilihan bermaklumat malah harga bagi servis baiki aircond kami adalah sentisa termurah di sekitar Kuala Lumpur. Bukan sahaja harga perkhidmatan kami yang berpatutan dan juruteknik yang berpengalaman, pekerja kami juga sentiasa menjalankan kerja dengan teliti tanpa mengira di Mont Kiara, Bangsar atau Taman Tun Dr Ismail. Mereka sentiasa menjaga keselamatan, privasi pelanggan serta kebersihan persekitaran semasa dan selepas membaiki aircond di rumah anda seperti di Lembah Pantai, Segambut dan Kepong. Pasukan kami turut menjamin kerja pembaikian bagi aircond anda yang bermasalah disiapkan dengan secepat mungkin tanpa menyebabkan sebarang gangguan bagi kehidupan harian di rumah anda termasuk di Wangsa Maju, Setapak dan Ampang. Bagi masalah aircond yang kecil, pekerja kami sentiasa membawa semua jenis peralatan dan kelengkapan bersama malah dapat menyiapkan pembaikian dalam hari yang sama. Bagi penukaran alat ganti, kami turut dapat membekalkannya dalam tempoh paling singkat. 

Sebagai pakar baiki aircond yang berprofesional, kami juga menyediakan perkhidmatan baiki aircond bagi tempat komersial seperti kedai, bangunan pejabat, pusat membeli-belah, hotel, universiti dan lain-lain seperti di Bandar Tun Razak, Seputeh dan Lembah Pantai. Tanpa mengira saiz atau bilangan unit aircond yang perlu dibaiki, juruteknik kami sentiasa bersedia untuk membaiki dan menyelesaikan masalah terjadi pada aircond komersial anda dengan efisien sama ada di Segambut, Kepong atau Batu. Keadaan ini dapat menjamin operasi perdagangan anda atau perkerja dalam pejabat tidak terganggu oleh ketidakfungsian aircond. Pengguna aircond komersial yang telah mengupah servis membaiki aircond kami adalah seperti bangunan Bank Negara, Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) dan kompleks membeli-belah di Bukit Bintang malah MidValley Megamall. Selain itu, hotel terjenama di Kuala Lumpur seperti Majestic Hotel, The Gardens serta Royale Chulan turut menggunakan servis kami kerana kerja pembaikian kami yang cepat, bersih dan teliti. Masalah aircond dapat diselesaikan dalam tempoh yang paling singkat malah pada harga yang berpatutan telah menjadikan kami pilihan utama para pengusaha bagi servis baiki aircond di Kuala Lumpur. Bukan itu sahaja, kami juga bersedia membekalkan perkhidmatan baiki aircond komersial kepada bangunan-bangunan di Wangsa Maju, Setiawangsa, Titiwangsa. Aircond komersial yang kami baiki dapat berfungsi dengan baik bagi jangka masa yang panjang lagi.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.  

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm