Kedai Aircond Secondhand Di Kuala Lumpur

Aircond yang digunakan yang telah dibaiki sepenuhnya atau dibaikpulih mampu menyejukkan kediaman anda untuk beberapa tahun lagi dan dengan sebahagian kecil daripada harga yang baru. Syarikat kami memperoleh dan menjual penyaman udara yang terpakai. Pasukan kami melakukan pengumpulan pintu ke pintu setiap hari, kami mempunyai banyak stok penghawa dingin terpakai. Kami membenarkan para pelanggan untuk menyimpan aircond yang digunakan untuk jualan yang diperiksa dengan teliti oleh juruteknik yang dipercayai untuk memastikan ia berfungsi dengan berkesan untuk kegunaan seharian sebelum membeli stok kami.

Sebut harga dan lawatan tapak percuma

Jika anda memerlukan idea untuk kos pemasangan penghawa dingin, pasukan komersial kami boleh membantu memberikan anggaran harga yang tepat melalui panggilan telefon. Tetapi harga akan di muktamatkan selepas pihak perunding kami melawat kawasan perniagaan anda untuk memberikan sebutharga yang lebih tepat serta memberikan plan pemasangan secara menyeluruh. Jika anda mempunyai unit yang diubahsuai, kami akan mencuba sedaya upaya kami untuk mengusahakan pemasangan mengikut keperluan perniagaan anda dengan pemasangan tanpa gangguan yang minimal. Kami juga boleh menawarkan pemasangan pada hari minggu bagi tidak mengganggu operasi perniagaan.

Apabila anda menghubungi kami, kami akan membuat temujanji bersama pihak perunding kami yang mesra dan pakar ke premis anda. Pihak perunding kami akan berkongsi pendapat dan pengalaman mereka untuk memberikan penggunaan penghawa dingin yang cekap untuk perniagaan anda dan kami akan memilih penghawa dingin terkini dan moden. Bagi sebutharga yang sudah disahkan, kami akan menghantar bantuan dalam tempoh 24-48 jam beserta risalah dengan gambar serta maklumat jenis unit yang kami sediakan.

Jenama Aircon

Apabila kerosakan bahagian penyaman udara anda disebabkan penggunaan lama dan tidak lagi di bawah jaminan, tidaklah berbaloi untuk membeli bahagian-bahagian baru untuk menggantikan dengan beberapa sebab:

  • Masa menunggu untuk menerima bahagian-bahagian yang anda pesan mungkin tidak sesuai untuk anda kerana mungkin mengambil masa beberapa hari untuk sampai kepada anda
  • Komponen atau bahagian lain dari unit yang sama mungkin juga akan rosak pada bila-bila masa tidak lama lagi, menyebabkan keperluan untuk menggantikannya membawa kepada kos yang lebih tinggi

Sekiranya anda berminat membeli atau hanya ingin bertanya mengenai ketersediaan stok dan harga, hubungi kami. Sekiranya stok tidak tersedia, anda boleh membuat permintaan bagi kami untuk mengetepikan bahagian-bahagian atau unit-unit aircon yang digunakan untuk anda. Hubungi kami melalui telefon, e-mel atau lawatan ke lokasi kami dan beritahu kami jenis jenama dan nombor model yang anda cari. Sebaik sahaja kami memiliki stok siap, kami akan memberikan panggilan kepada anda.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor