Kedai Aircond Secondhand Di KL & Selangor

Kami merupakan satu-satunya kedai menjual aircond secondhand di Kuala Lumpur dan Selangor. Aircond secondhand yang telah dibaiki sepenuhnya atau dibaikpulih mampu menyejukkan kediaman anda bagi beberapa tahun lagi walaupun bernilai jauh lebih murah berbandingkan pembelian aircond baharu. Syarikat kami memperoleh serta menjual penyaman udara secondhand. Pasukan kami dekat KL, Malaysia melakukan pengumpulan aircond terpakai pintu ke pintu setiap hari. Kami mempunyai banyak unit penghawa dingin secondhand. Kami menyarankan pelanggan agar aircond terpakai mereka yang ingin dijual diperiksa secara teliti oleh juruteknik  yang dipercayai. Hal ini dapat memastikan aircond terpakai tersebut masih berfungsi secara berkesan bagi kegunaan harian sebelum berbelanja membeli barangan aircond kami. Bagi sebarang pertanyaan tentang aircond secondhand, sila kunjungi pasukan kami atau menelefon kami terus.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Sebut harga dan lawatan tapak percuma

Jika anda memerlukan idea tentang kos pemasangan penghawa dingin, pasukan komersial kami boleh membantu dengan memberikan anggaran dalam kadar RM secara murah serta tepat melalui panggilan telefon menghubungi anggota kami di KL. Akan tetapi kadar upah akan dimuktamatkan hanya selepas pihak perunding kami melawat tapak perniagaan anda bagi memberikan sebut harga secara lebih tepat serta memberikan pelan pemasangan secara menyeluruh. Jika anda mempunyai unit aircond yang ingin diubahsuai, kami akan mencuba sedaya upaya bagi mengusahakan pemasangan mengikut keperluan perniagaan anda tanpa gangguan. Kami juga boleh menawarkan pemasangan pada hari minggu supaya tidak mengganggu operasi perniagaan anda.

Apabila anda menghubungi kami, kami akan membuat temu janji bersama pihak perunding kami yang mesra berserta pakar ke premis anda. Pihak perunding kami akan berkongsi pendapat serta pengalaman mereka untuk memberikan penggunaan penghawa dingin secara paling cekap bagi perniagaan anda malah kami akan memilih model penghawa dingin yang terkini lagi moden. Setelah sebut harga disahkan, kami akan menghantar bantuan dalam tempoh 24-48 jam beserta risalah, gambar serta maklumat jenis unit aircond yang kami sediakan.

Jika kerosakan bahagian aircond anda adalah disebabkan penggunaan lama malah unit tersebut tidak lagi dilindungi jaminan, maka tidak berbaloi untuk membelikan alat ganti baharu bagi penggantian. Ini kerana:

  • Ia mengambil masa untuk menerima alat ganti yang dipesan malah biasanya pesanan anda mengambil masa selama beberapa hari menyampai anda. 
  • Komponen atau bahagian lain dari unit yang sama mungkin juga akan rosak pada bila-bila masa. Penggantian ini akan membawa kos perbelanjaan yang lebih tinggi.

Sekiranya anda berminat untuk membeli atau hanya ingin bertanya mengenai ketersediaan stok serta harga, hubungi anggota kami di KL. Sekiranya stok tidak tersedia, anda boleh membuat permintaan bagi kami untuk mengetepikan bahagian atau unit aircond secondhand bagi anda. Hubungi kami melalui telefon, e-mel atau lawatan ke lokasi kami di KL, Malaysia. Beritahu kami jenama dan nombor model yang anda ingin cari. Sebaik sahaja stok siap disedia, kami akan memberikan panggilan kepada anda. Kami bersedia berkhidmat bagi pelanggan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm