Kedai Aircond Secondhand Di KL & Selangor

Aircond secondhand telah dibaiki sepenuhnya atau dibaikpulih mampu menyejukkan kediaman anda bagi beberapa tahun lagi walaupun bernilai jauh lebih murah berbandingkan pembelian aircond baharu. Syarikat kami memperoleh serta menjual penyaman udara secondhand. Pasukan kami dekat KL, Malaysia melakukan pengumpulan pintu ke pintu setiap hari, kami mempunyai banyak stok penghawa dingin second hand. Kami membenarkan para pelanggan bagi menyimpan aircond terpakai bertujuan jualan diperiksa secara teliti oleh juruteknik dipercayai. Hal ini memastikan ia berfungsi secara berkesan bagi kegunaan seharian sebelum berbelanja bagi barangan aircond kami.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Sebut harga dan lawatan tapak percuma

Jika anda memerlukan idea bagi kos pemasangan penghawa dingin, pasukan komersial kami boleh membantu memberikan anggaran kadar RM secara murah serta tepat melalui panggilan telefon menghubungi anggota kami di KL. Tetapi kadar upah akan dimuktamatkan selepas pihak perunding kami melawat kawasan perniagaan anda bagi memberikan sebutharga secara lebih tepat serta memberikan plan pemasangan secara menyeluruh. Jika anda mempunyai unit ingin diubahsuai, kami akan mencuba sedaya upaya bagi mengusahakan pemasangan mengikut keperluan perniagaan anda tanpa gangguan. Kami juga boleh menawarkan pemasangan pada hari minggu bagi tidak mengganggu operasi perniagaan.

Apabila anda menghubungi kami, kami akan membuat temujanji bersama pihak perunding kami serba mesra berserta pakar ke premis anda. Pihak perunding kami akan berkongsi pendapat serta pengalaman mereka untuk memberikan penggunaan penghawa dingin paling cekap bagi perniagaan anda malah kami akan memilih penghawa dingin terkini serta moden. Setelah sebutharga disahkan, kami akan menghantar bantuan dalam tempoh 24-48 jam beserta risalah, gambar serta maklumat jenis unit kami sediakan.

Apabila kerosakan bahagian aircond anda disebabkan penggunaan lama malah tidak lagi dilindungi jaminan, tidaklah berbaloi membelikan bahagian-bahagian baru bagi penggantian dengan beberapa sebab:

Ia mengambil masa bagi menerima bahagian-bahagian dipesan malah biasanya pesanan anda sampai memerlukan masa beberapa hari. 

Komponen atau bahagian lain dari unit sama mungkin juga akan rosak pada bila-bila masa tidak lama lagi, menyebabkan anda perlu menggantikannya membawa kepada kos lebih tinggi.

Sekiranya anda berminat membeli atau hanya ingin bertanya mengenai ketersediaan stok serta harga, hubungi anggota kami di KL. Sekiranya stok tidak tersedia, anda boleh membuat permintaan bagi kami untuk mengetepikan bahagian-bahagian atau unit-unit aircond secondhand bagi anda. Hubungi kami melalui telefon, e-mel atau lawatan ke lokasi kami di KL, Malaysia. Beritahu kami jenis jenama dan nombor model anda nak carikan. Sebaik sahaja kami memiliki stok siap, kami akan memberikan panggilan kepada anda. Kami bersedia berkhidmat bagi pelanggan sekitar kawasan Selangor dan Kuala Lumpur.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 1G-E, Block E,
Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami