Servis Aircond Di Puchong

Syarikat servis aircond kami telah menubuhkan banyak cawangan di seluruh kawasan Kuala Lumpur dan Selangor termasuk di Puchong. Syarikat kami terkenal di kawasan Puchong sama ada dalam kalangan pengguna penghawa dingin rumah mahupun pengguna komersial seperti kilang perindustrian dan pejabat swasta. Pelbagai jenis servis penghawa dingin yang disediakan oleh syarikat kami memudahkan pengguna dengan pakej servis yang menarik dan menjimatkan.

Selaras dengan moto syarikat kami iaitu cepat, tangkas dan efisien, syarikat kami turut menjadi tumpuan pengguna penghawa dingin rumah kerana lokasi yang berdekatan dengan kawasan perumahan Puchong seperti Taman Kinrara, Bandar Bukit Puchong 2, Taman Saujana Putra dan banyak lagi. Hubungilah khidmat pelanggan yang berasaskan di Puchong sekarang bagi maklumat dan sebut harga perkhidmatan kami dengan lebih lanjut. Anda boleh membuat panggilan telefon, menghantar emel atau mesej kepada kami.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Servis Aircond

Kami menyediakan pelbagai jenis servis penyaman udara bagi hampir semua jenis, model dan jenama penghawa dingin sama ada jenis unit pisah siling, jenis mudah alih dan lain-lain. Pihak kami juga menyediakan servis bagi kawasan perumahan pangsapuri, rumah flat mahupun kondomonium contohnya Kenanga Apartmen, Sri Dahlia Apartmen dan Pangsapuri Vista Permai. Tambahan pula, pakej servis dan harga yang berbaloi menjadikan syarikat kami pusat servis penghawa dingin yang terkenal di kawasan Puchong. Selain menyediakan servis penghawa dingin untuk kegunaan rumah, kami juga menyediakan servis penyaman udara bagi tujuan komersial seperti pejabat, kedai makan, bank dan juga pasar raya. Kebanyakan industri komersial di Puchong memilih perkhidmatan kami kerana kami menawarkan harga dan pakej servis yang menjimatkan dan berbaloi.

Tambahan pula, lokasi syarikat kami di kawasan Puchong menjadikan syarikat kami salah satu pusat servis penghawa dingin yang terpilih oleh ramai pengusaha industri komersial. Kami memperluaskan servis kami ke kawasan seperti pasar raya terkenal di Puchong iaitu IOI Mall Puchong, Setiawalk, Tesco dan banyak lagi. Pelanggan kami juga terdiri daripada pejabat-pejabat swasta seperti bangunan IOI group yang mempunyai pelbagai premis dalamnya seperti bank dan restoran. Syarikat kami juga tidak ketinggalan untuk menyediakan servis penghawa dingin bagi gudang atau kilang industri yang terduduk di Bandar Bukit Puchong 1 dan 2, Puchong.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

acson-aircon-image
york-aircon-image
panasonic-aircon-image
daikin-aircon-image
haier-aircon-image
topaire-aircon-image
sharp-aircon-image
carrier-aircon-image
midea-aircon-image
hitachi-aircon-image
samsung-aircon-image
lg-aircon-image

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 6, Jalan Balakong Jaya 13,
43200 Balakong Jaya, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm