Servis Aircond di Puchong

Kami merupakan salah satu pusat servis penghawa dingin yang dikenali di kawasan Puchong sama ada di kalangan pengguna penghawa dingin rumah mahupun juga pengguna penghawa dingin untuk tujuan komersial seperti kilang perindustrian ataupun pejabat-pejabat swasta. Pelbagai jenis servis penghawa dingin yang disediakan oleh syarikat kami yang memudahkan pengguna kami mendapatkan servis kami dan juga pakej-pakej servis yang menarik dan menjimatkan.

Sesuai dengan moto syarikat kami iaitu cepat,tangkas dan efisien, syarikat kami yang berlokasi di kawasan Puchong ini menjadi tumpuan penduduk atau pengguna penghawa dingin untuk kegunaan rumah kerana lokasi yang berdekatan dengan kawasan perumahan di Puchong seperti kawasan perumahan Taman Kinrara, Bandar Bukit Puchong 2, Taman Saujana Putra dan banyak lagi. Selain itu, kelebihan syarikat kami juga menyediakan pelbagai jenis servis penyaman udara untuk hampir kesemua jenis,model dan jenama penghawa dingin sama jenis unit pisah siling, jenis mudah alih dan lain-lain lagi. Pihak kami juga menyediakan servis di kawasan perumahan jenis pangsapuri, rumah flat mahupun kondomonium contoh Kenanga Apartmen, Sri Dahlia Apartmen dan Vista Permai pangsapuri. Tambahan juga, dengan pakej servis dan harga yang berbaloi menjadikan syarikat kami pusat servis penghawa dingin yang terkenal di kawasan Puchong.

Selain dari menyediakan servis penghawa dingin untuk kegunaan rumah atau residen, kami juga menyediakan perkhidmatan servis penyaman udara untuk tujuan komersial seperti pejabat, kedai makan, bank dan juga pasar raya. Kebanyakkan industri komersial di Puchong  memilih perkhidmatan kami kerana kami menawarkan harga dan pakej servis yang menjimatkan dan berbaloi. Tambahan pula dengan lokasi syarikat kami di kawasan Puchong menjadikan syarikat kami salah satu pusat servis penghawa dingin yang di pilih oleh pengusaha industri komersial. Kami meluaskan servis kami ke kawasan seperti pasar raya terkenal di Puchong iaitu IOI Mall Puchong , Setiawalk, Tesco dan banyak lagi. Pelanggan kami juga terdiri daripada pejabat-pejabat swasta seperti bangunan IOI group yang mempunyai pelbagai premis lain seperti bank, restoran. Syarikat kami juga tidak ketinggalan menyediakan servis penghawa dingin untuk gudang – gudang atau kilang industri yang terdapat di kawasan Puchong yang kebanyakan bertempat di Bandar Bukit Puchong 1 dan 2.

 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami