Servis Aircond Di Puchong

Kami merupakan salah satu pusat servis penghawa dingin yang dikenali di kawasan Puchong sama ada di kalangan pengguna penghawa dingin rumah mahupun juga pengguna penghawa dingin untuk tujuan komersial seperti kilang perindustrian ataupun pejabat-pejabat swasta. Pelbagai jenis servis penghawa dingin yang disediakan oleh syarikat kami yang memudahkan pengguna kami mendapatkan servis kami dan juga pakej-pakej servis yang menarik dan menjimatkan.

Sesuai dengan moto syarikat kami iaitu cepat,tangkas dan efisien, syarikat kami yang berlokasi di kawasan Puchong ini menjadi tumpuan penduduk atau pengguna penghawa dingin untuk kegunaan rumah kerana lokasi yang berdekatan dengan kawasan perumahan di Puchong seperti kawasan perumahan Taman Kinrara, Bandar Bukit Puchong 2, Taman Saujana Putra dan banyak lagi.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Servis Aircond

Selain itu, kelebihan syarikat kami juga menyediakan pelbagai jenis servis penyaman udara untuk hampir kesemua jenis,model dan jenama penghawa dingin sama jenis unit pisah siling, jenis mudah alih dan lain-lain lagi. Pihak kami juga menyediakan servis di kawasan perumahan jenis pangsapuri, rumah flat mahupun kondomonium contoh Kenanga Apartmen, Sri Dahlia Apartmen dan Vista Permai pangsapuri. Tambahan juga, dengan pakej servis dan harga yang berbaloi menjadikan syarikat kami pusat servis penghawa dingin yang terkenal di kawasan Puchong. Selain dari menyediakan servis penghawa dingin untuk kegunaan rumah atau residen, kami juga menyediakan perkhidmatan servis penyaman udara untuk tujuan komersial seperti pejabat, kedai makan, bank dan juga pasar raya. Kebanyakkan industri komersial di Puchong  memilih perkhidmatan kami kerana kami menawarkan harga dan pakej servis yang menjimatkan dan berbaloi. Tambahan pula dengan lokasi syarikat kami di kawasan Puchong menjadikan syarikat kami salah satu pusat servis penghawa dingin yang di pilih oleh pengusaha industri komersial. Kami meluaskan servis kami ke kawasan seperti pasar raya terkenal di Puchong iaitu IOI Mall Puchong , Setiawalk, Tesco dan banyak lagi. Pelanggan kami juga terdiri daripada pejabat-pejabat swasta seperti bangunan IOI group yang mempunyai pelbagai premis lain seperti bank, restoran. Syarikat kami juga tidak ketinggalan menyediakan servis penghawa dingin untuk gudang – gudang atau kilang industri yang terdapat di kawasan Puchong yang kebanyakan bertempat di Bandar Bukit Puchong 1 dan 2.

 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika. Kesemua faktor ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond bagi memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasa diguna?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah ialah kawasan yang ingin dipasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang.

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah membersihkan penapis udara sekali setiap bulan untuk mengelakkan  penapis udara menjadi kotor dan cepat berhabuk. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu diperiksa dan dicuci sekali setiap dua bulan. Manakala, servis untuk pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus diselenggara setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

253C , Jalan Besar,
43300, Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami