Wiring Aircond Bilik Server Di KL & Selangor

Penghawa dingin dinding adalah penghawa dingin yang paling kerap diguna pakai untuk bilik server. Perbagai sebab ia digunakan untuk bilik server. Pertama, anda boleh menujukan arah angin sejuk terus ke bahagian server supaya ia sentiasa sejuk. Juga terdapat jenis penghawa dingin yang sesuai untuk menahan tempoh lama, dan memastikan sejuk yang berpanjangan.

Servis

Untuk hasil yang terbaik, kami mengesyorkan supaya penghawa dingin anda diserviskan sekurang-kurangnya dua kali setahun untuk menikmati keselesaan pendinginan untuk tahun-tahun yang akan datang. Jika penghawa dingin anda lewat diservis, Ini adalah tanda amaran dan tindakan segera perlu diambil! Jangan “tunda” penggera ini. Untuk semua kerja membersihkan penapis penghawa dingin mahupun mencuci penghawa dingin anda, hubungi kami sekarang!

Pemasangan

Elakkan mengambil model aircond yang murah dimana ia lebih sesuai untuk rumah mahupun pejabat untuk pemasangan bilik server. Jika anda membeli aircond terpakai, risiko aircond tidak mampu menahan tempoh lama dan ia sering kali rosak adalah amat tinggi. Kami menjamin perkhidmatan yang dipercayai, cekap dan pengalaman yang profesional dengan senyuman sepanjang masa. Semua pekerja kami adalah terlatih dan diinsuranskan sepenuhnya.

Pembaikian

Dalam sesetengah organisasi apabila berlaku kerosakan server,walaupun untuk sejam atau dua. Ia boleh menjadi malapetaka (sebagai contoh tingkat perdagangan kewangan) dan kami menasihatkan supaya mempunyai penghawa dingin tambahan dipasang sebagai backup jika berlaku sebarang kecemasan. Sediakan payung sebelum hujan! Jika anda ingin memastikan keselamatan server anda, jadi hubungi penasihat kami untuk melawat tempat anda.

Jenama Aircon

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor