Aircond Midea Di KL & Selangor

Syarikat kami membekalkan pelbagai model aircond Midea dan perkhidmatan berkaitan di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami merupakan pusat satu hentian bagi pengguna untuk mendapatkan unit aircond yang efisien bagi kegunaan rumah mahupun komersial. Selain itu, anda juga boleh menggunakan khidmat nasihat kami yang profesional bagi maklumat tentang aircond malah pasukan kami akan mengesyorkan jenis aircond yang paling menepati keperluan anda. Kami juga mempunyai kumpulan juruteknik yang bertauliah dan bersedia bagi servis, baiki dan pasang aircond anda pada pakej harga yang menarik.

Sila hubungi pasukan kami sekarang melalui telefon, emel atau mesej untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut serta sebut harga terbaik. 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Harga termasuk 1 unit aircond Media dan pemasangan serta 10 kaki paip tembaga, paip saliran dan 10 kaki wayar 

Midea

Selaras dengan misi syarikat untuk membekalkan peralatan elektrik yang mesra dan efisien, kami menawarkan pelbagai jenis aircond Midea malah model yang pelbagai bagi kegunaan rumah anda. Syarikat kami telah melariskan dua series utama aircond Midea rumah iaitu “Klassic Series Wall Mounted” dan “Blanc Inverter Series Wall Mounted”. Aircond kedua-dua series ini datang dalam pelbagai kuasa kuda dari 1HP hingga 2.5HP bagi menapung kegunaan ruangan yang berbeza saiz. Aircond berkuasa kuda 1 atau 1.5HP sesuai dipasang di dalam bilik, malah aircond berkuasa kuda 2 dan ke atas lebih sesuai untuk dipasang di ruang tamu yang serba luas. Bagi aircond Midea series Klassic, anda boleh memilih antara model nombor MSK4-09CRN1 (1HP), MSK4-12CRN1 (1.5HP), MSK4-18CRN1 (2HP) atau MSK4-24CRN1 (2.5HP). Jika anda memerlukan aircond dengan penyonsang, series Blanc Inverter turut menawarkan pelbagai model seperti MSMA-09CRDN1 (1HP), MSMA-12CRDN1 (1.5HP), MSMA-18CRDN1 (2HP) dan MSMA-22CRDN1 (2.5HP). Bukan sahaja syarikat kami menyediakan aircond Midea rumah pada harga yang berpatutan, kami juga dipilih oleh ramai kerana perkhidmatan kami yang berprofessional. Pasukan juruteknik kami bersedia menjalankan servis, baiki atau pasang aircond anda supaya anda boleh menggunakan aircond anda tanpa kerisauan. Kami turut menjamin keselesaan anda dan keluarga anda dengan menggunakan aircond Midea kami yang berkualiti tinggi serta perkhidmatan servis yang terjadual.

Syarikat kami turut bermisi bagi membantu para pengusaha dalam menyediakan keselesaan premis dengan membekalkan aircond Midea komersial. Aircond Midea jenis komersial yang berkuasa kuda lebih daripada 3HP sesuai untuk dipasang di restoran, pusat membeli-belah, kedai, pejabat, kilang dan lain-lain. Antara jenis aircond Midea komersial ialah jenis siling dan lantai yang bermodel nombor MUE-30CRN1 (3HP), MUE-36CRN1 (4HP), MUE-48CRN1 (5HP) dan MUE-60CRN1 (6HP). Selain itu, kami juga membekalkan jenis aircond kaset empat saluran termasuk MCD-30CRN1 (3HP), MCD-36CRN1 (4HP) dan MCD-48CRN1 (5HP). Bukan itu sahaja, terdapat juga jenis kaset empat saluran kompak dengan penyonsang DC seperti MCD-30CRFN1 (3HP), MCD-36CRFN1 (4HP), MCD-42CRFN1 (4.5HP) dan MCD-48CRFN1 (5HP). Di samping itu, aircond bermodel MTB-30CRN1 (3HP), MTB-36CRN1 (4HP), MTB-48CRN1 (5HP) dan MTB-60CRN1 (6HP) merupakan antara aircond komersial jenis bersalut yang kami bekalkan. Tambahan pula, anda juga boleh mendapatkan aircond komersial jenis berdiri lantai daripada kami termasuk model MFGA-48CRN1 (5HP) dan MFGA-60CRN1 (6HP). Malah, perkhidmatan pasang aircond juga termasuk dalam pakej pembelian aircond Midea jenis komersial kami. Jika berlakunya sebarang kerosakan, pasukan juruteknik kami bersedia untuk membaiki aircond anda dengan teliti tanpa mengira model aircond. Selain itu, kami juga menyarankan agar pengguna mengambil perkhidmatan servis aircond kami secara terjadual bagi memastikan aircond anda sentiasa berfungsi dengan efisien.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond kami dilatih secara profesional serta terjamin dilengkapi dengan segala kemahiran.

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta berprofesional lagi mesra.

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai estatika. Kesemua faktor yang terlibat ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah cuba bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond berfungsi dengan baik dan memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan penyelesaian untuk masalah anda ini dengan memberikan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar skala kerja. Pihak perunding kami berpengalaman dan terlatih dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. Jom, apa tunggu lagi? Bayaran yang kami kenakan adalah berpatutan.

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasanya digunakan?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan komponen unit pemeluwapan dan penyejatannya, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum mula mencari penghawa dingin jenis unit pisah yang paling sesuai ialah, pelanggan haruslah memeriksa kawasan yang ingin dipasang dan dapatkan ruang yang mempunyai ketinggian siling tidak kurang 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga memerlukan keadaan yang bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan pendingin udara yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang kerana setiap kediaman mempunyai kebesaran ruang yang berbeza. 

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah kami akan datang kembali ke tempat anda untuk pembersihan dan cucian penapis udara sekali setiap bulan atau berjadual untuk mengelakkan risiko penapis udara menjadi kotor, mengalami kebocoran, tersumbat dan cepat berhabuk dan mengekalkan kebersihannya. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu juga perlu diperiksa dan dicuci kerap dua bulan sekali bagi mengekalkan kebersihan yang sempurna. Manakala, prosedur pemeriksaan dan penyelenggaraan pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus dilakukan setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga dan caj servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan, tidak seperti sesetengah syarikat yang lain. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

253C , Jalan Besar,
43300, Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm