Servis Aircond Rumah Di KL & Selangor

Kami tidak boleh menafikan keperluan penyelenggaraan berjadual bagi unit penghawa dingin anda. Pasukan yang berdedikasi dari kami terutama jurutera yang menguruskan penghawa dingin di seluruh KL dan mereka fokus dalam memberikan perkhidmatan terbaik untuk penghawa dingin anda. 

Ada beberapa tanda tanda yang ditunjukkan penghawa dingin anda perlu diselenggara. Tanda biasa adalah penghawa dingin itu tidak lagi berfungsi seperti biasa sebagai contoh tidak lagi sejuk dengan berkesan, dan ruang angin yang terhad. Salah satu tanda adalah bau yang tidak menyenangkan dari unit. Jika tanda tanda ini ada, jadi sangat penting untuk menyelenggara penghawa dingin anda dengan kadar segera. Pada masa ini ia sangat berisiko untuk unit penghawa dingin itu rosak. Mengikut pengalaman kami kebanyakan kos membaiki penghawa dingin sangat mahal berpunca dari tidak menyelenggara penghawa dingin dengan berjadual.

Pemasangan penghawa dingin adalah satu pelaburan yang tinggi. Secara biasa anda pasti ingin memastikan pelaburan anda dilindungi dengan penjagaan sistem dan memastikan unit penghawa dingin anda berfungsi dengan baik dan berekonomi. 

Kebiasaannya, sistem penghawa dingin di kawasan residensi adalah untuk penyejukan sahaja. Satu penyelenggaraan setahun sekalu sudah memadai. Tetapi, jika sistem penghawa dingin adalah untuk menyejuk dan memanaskan, kami mencadangkan membuat penyelenggaraan dua kali setahun.

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami