Servis Aircond Rumah Di KL & Selangor

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan servis aircond rumah di KL dan Selangor. Penghawa dingin rumah anda perlu diselenggera apabila tertunjuk beberapa tanda. Antara tanda yang biasa dikeluarkan ialah ketidakfungsian penghawa dingin. Sebagai contoh, penghawa dingin tidak lagi menyejukkan malah anginnya meliputi ruang yang terhad. Selain itu, unit penghawa dingin akan mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan. Jika tanda-tanda ini timbul, adalah sangat penting untuk menyelenggara penghawa dingin anda dengan segera. Jika tidak dipeduli, penghawa dingin berisiko tinggi menjadi rosak.

Pasukan kami berdedikasi terutamanya jurutera yang menguruskan penghawa dingin di seluruh KL dan mereka fokus dalam memberikan perkhidmatan terbaik untuk penghawa dingin anda. Hubungi kami hari ini bagi sebut harga dan kami bersedia untuk menyelenggara aircond rumah anda.

Pemasangan penghawa dingin adalah satu pelaburan yang tinggi. Umumnya pelanggan pasti ingin memastikan pelaburan dilindungi dengan penjagaan sistem dan memastikan unit penghawa dingin berfungsi dengan cekap.

Berdasarkan pengalaman kami, kebanyakan kerja pembaikian penghawa dingin melibatkan kos yang sangat mahal kerana tidak menyelenggaranya mengikuti jadual tertetap. Kami tidak boleh menafikan keperluan penyelenggaraan berjadual bagi unit penghawa dingin anda. 

Sistem penghawa dingin di perumahan adalah untuk tujuan penyejukan sahaja. Penyelenggaraan servis perlu dilakukan tiga bulan sekali sudah memadai. Akan tetapi, jika sistem penghawa dingin digunakan setiap hari, kami mencadangkan penyelenggaraan servis dibuat dua bulan sekali.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Terdapat beberapa faktor perlu dipertimbangkan apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan. Ini termasuk jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika. Kesemua faktor ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam membekalkan pelbagai jenis serta model aircond bagi memastikan reka bentuk dapat mencantikkan lagi rumah. Terdapat model aircond yang tersembunyi.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan di manakah ia biasa diguna?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular dalam kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan, atau dikenali sebagai unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu diambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Salah satu faktor penting yang perlu diambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah ialah kawasan yang ingin dipasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan pula, kapasiti penyejukan yang sesuai penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah bakal dibeli dan pasang.

Apakah jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Terdapat beberapa jenis servis yang kami tawarkan untuk penyaman udara jenis unit pisah, salah satunya adalah membersihkan penapis udara sekali setiap bulan untuk mengelakkan  penapis udara menjadi kotor dan cepat berhabuk. Selain itu, unit dalaman seperti kipas dan tempat takungan air perlu diperiksa dan dicuci sekali setiap dua bulan. Manakala, servis untuk pemampat atau motor kipas bagi unit dalam harus diselenggara setiap 6 bulan sekali. Oleh itu, kami biasanya menyarankan pelanggan supaya menggunakan pakej penyelenggaraan kami di mana harga servis kami meliputi semua jenis servis yang dinyatakan.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

253C , Jalan Besar,
43300, Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami