Servis Aircond Rumah Di KL & Selangor

Kami tidak boleh menafikan keperluan penyelenggaraan berjadual bagi unit penghawa dingin anda. Pasukan yang berdedikasi dari kami terutama jurutera yang menguruskan penghawa dingin di seluruh KL dan mereka fokus dalam memberikan perkhidmatan terbaik untuk penghawa dingin anda. 

Bagaimana saya tahu penghawa dingin saya perlu diselenggara?

Ada beberapa tanda tanda yang ditunjukkan penghawa dingin anda perlu diselenggara. Tanda biasa adalah penghawa dingin itu tidak lagi berfungsi seperti biasa sebagai contoh tidak lagi sejuk dengan berkesan, dan ruang angin yang terhad. Salah satu tanda adalah bau yang tidak menyenangkan dari unit. Jika tanda tanda ini ada, jadi sangat penting untuk menyelenggara penghawa dingin anda dengan kadar segera. Pada masa ini ia sangat berisiko untuk unit penghawa dingin itu rosak. Mengikut pengalaman kami kebanyakan kos membaiki penghawa dingin sangat mahal berpunca dari tidak menyelenggara penghawa dingin dengan berjadual.

 

Pemasangan penghawa dingin adalah satu pelaburan yang tinggi. Secara biasa anda pasti ingin memastikan pelaburan anda dilindungi dengan penjagaan sistem dan memastikan unit penghawa dingin anda berfungsi dengan baik dan berekonomi.

Jenama

Kebiasaannya, sistem penghawa dingin di kawasan residensi adalah untuk penyejukan sahaja. Satu penyelenggaraan setahun sekalu sudah memadai. Tetapi, jika sistem penghawa dingin adalah untuk menyejuk dan memanaskan, kami mencadangkan membuat penyelenggaraan dua kali setahun.

FAQ

Adakah kadar servis, pemasangan dan pembaikian harga tetap ?

Kami menyediakan seberapa banyak kepastian yang mungkin dengan sebut harga. Harga kami dipetik dijamin selama 30 hari penuh, selagi anda memberikan kami Dokumen Penerimaan yang ditandatangani dan deposit dalam masa 14 hari dari sebut harga.

Malangnya, beberapa perkara tidak dapat disahkan sehingga tarikh pemasangan. Perubahan yang paling lazim dalam petikan datang dari juruelektrik atau mekanik penyejukan yang memerlukan kerja paip tambahan elektrik atau penyejukan. Kakitangan jualan kami tidak dapat memberikan penilaian yang tepat tentang berapa banyak kerja elektrik atau paip tambahan yang diperlukan kerana peraturannya tidak mudah, dan kabel elektrik tidak dikembalikan ke papan meter "sebagai gagak lalat". Ingatlah bahawa jika kita perlu menggunakan elektrik tambahan atau paip, maka pemasang syarikat lain juga perlu (dan mereka juga akan mengenakan bayaran untuk itu).

Adakah NHN menjual aircond baru?

Tidak, kami tidak menjual aircond sahaja. 

Adakah NHN membuat pemasangan aircond jika aircon dibeli tempat lain?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

No. 54 Jalan Cengal 3
Taman Impian Ehsan Balakong
43300, Sri Kembangan, Selangor