Aircond Topaire Di KL & Selangor

Topaire menawarkan pelbagai jenis penyaman udara yang mengikut kapasiti kuasa kuda (HP) yang mana ruangan yang lebih besar akan memerlukan penyaman udara yang kapasiti kuasa yang lebih tinggi. Berbanding penyaman udara yang mempunyai kuasa 1HP atau 1.5HP, penyaman udara kuasa 2HP akan mengambil masa lebih singkat untuk menyejukkan sesuatu ruang. Kelebihan penyaman udara Topaire ialah menggunakan gas penyejuk R410A yang mesra alam dan lebih efisien dan selamat digunakan oleh pengguna.

Jenis penghawa dingin

Syarikat penghawa dingin dengan pengalaman yang baik akan memastikan pelanggan untuk datang lagi ke restoran jadi kami menggunakan kepakaran kami bagi memastikan pelanggan anda sentiasa dalam keadaan sejuk. Pelanggan akan duduk di meja mereka untuk satu tempoh yang lama dan perkara terakhir anda inginkan pelanggan anda mengadu adalah suhu. 

Kami menawarkan perkhidmatan lawatan tapak dan memberikan khidmat nasihat tidak kira perniagaan anda kecil atau besar. Semua kerja pemeriksaan akan dijalankan oleh pemerhati kami yang berpengalaman dengan penghawa dingin dan boleh menangani pemasangan yang rumit di restoran anda.

Harga

Penghawa dingin Topaire menawarkan pelbagai jenis harga mengikut jenis bentuk, sistem yang digunakan di dalam penghawa dingin juga kapasiti kuasa. Kebiasaan penyaman udara sistem unit pemisah bagi domestik atau komersial mempunyai kos lebih tinggi kerana memerlukan kos tambah bagi pemasangan dan servis pembaikan setiap 6 bulan sekali bergantung kepada penggunaan penghawa dingin tersebut. Tetapi penghawa jenis ini lebih tahan lama dan memberi kesan yang lebih cepat dalam membekalkan suhu sejuk. Bagi penghawa dingin jenis lantai, “berdiri sendiri”, harga lebih murah berbanding sistem unit pemisah tetapi tidak sesuai untuk penggunaan di kawasan yang luas dan besar kerana mengambil masa untuk menyejukkan sesuatu tempat. Namun, penghawa dingin jenis ini boleh dipindah dan digunakan di mana-mana mengikut kesesuaian kawasan yang ingin digunakan. 

FAQ

Adakah kadar servis, pemasangan dan pembaikian harga tetap ?

Kami menyediakan seberapa banyak kepastian yang mungkin dengan sebut harga. Harga kami dipetik dijamin selama 30 hari penuh, selagi anda memberikan kami Dokumen Penerimaan yang ditandatangani dan deposit dalam masa 14 hari dari sebut harga.

Malangnya, beberapa perkara tidak dapat disahkan sehingga tarikh pemasangan. Perubahan yang paling lazim dalam petikan datang dari juruelektrik atau mekanik penyejukan yang memerlukan kerja paip tambahan elektrik atau penyejukan. Kakitangan jualan kami tidak dapat memberikan penilaian yang tepat tentang berapa banyak kerja elektrik atau paip tambahan yang diperlukan kerana peraturannya tidak mudah, dan kabel elektrik tidak dikembalikan ke papan meter "sebagai gagak lalat". Ingatlah bahawa jika kita perlu menggunakan elektrik tambahan atau paip, maka pemasang syarikat lain juga perlu (dan mereka juga akan mengenakan bayaran untuk itu).

Adakah NHN menjual aircond baru?

Tidak, kami tidak menjual aircond sahaja. 

Adakah NHN membuat pemasangan aircond jika aircon dibeli tempat lain?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

No. 54 Jalan Cengal 3
Taman Impian Ehsan Balakong
43300, Sri Kembangan, Selangor