Aircond Topaire Di KL & Selangor

Topaire menawarkan pelbagai jenis penyaman udara yang mengikut kapasiti kuasa kuda (HP) yang mana ruangan yang lebih besar akan memerlukan penyaman udara yang kapasiti kuasa yang lebih tinggi. Berbanding penyaman udara yang mempunyai kuasa 1HP atau 1.5HP, penyaman udara kuasa 2HP akan mengambil masa lebih singkat untuk menyejukkan sesuatu ruang. Kelebihan penyaman udara Topaire ialah menggunakan gas penyejuk R410A yang mesra alam dan lebih efisien dan selamat digunakan oleh pengguna.

Syarikat penghawa dingin dengan pengalaman yang baik akan memastikan pelanggan untuk datang lagi ke restoran jadi kami menggunakan kepakaran kami bagi memastikan pelanggan anda sentiasa dalam keadaan sejuk. Pelanggan akan duduk di meja mereka untuk satu tempoh yang lama dan perkara terakhir anda inginkan pelanggan anda mengadu adalah suhu. 

Kami menawarkan perkhidmatan lawatan tapak dan memberikan khidmat nasihat tidak kira perniagaan anda kecil atau besar. Semua kerja pemeriksaan akan dijalankan oleh pemerhati kami yang berpengalaman dengan penghawa dingin dan boleh menangani pemasangan yang rumit di restoran anda.

Penghawa dingin Topaire menawarkan pelbagai jenis harga mengikut jenis bentuk, sistem yang digunakan di dalam penghawa dingin juga kapasiti kuasa. Kebiasaan penyaman udara sistem unit pemisah bagi domestik atau komersial mempunyai kos lebih tinggi kerana memerlukan kos tambah bagi pemasangan dan servis pembaikan setiap 6 bulan sekali bergantung kepada penggunaan penghawa dingin tersebut. Tetapi penghawa jenis ini lebih tahan lama dan memberi kesan yang lebih cepat dalam membekalkan suhu sejuk. Bagi penghawa dingin jenis lantai, “berdiri sendiri”, harga lebih murah berbanding sistem unit pemisah tetapi tidak sesuai untuk penggunaan di kawasan yang luas dan besar kerana mengambil masa untuk menyejukkan sesuatu tempat. Namun, penghawa dingin jenis ini boleh dipindah dan digunakan di mana-mana mengikut kesesuaian kawasan yang ingin digunakan. 

 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Sebut Harga

Hubungi Kami

 

Alamat

Lot 1G-E, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami