Penyaman Udara Panasonic Di KL & Selangor

Panasonic adalah salah satu jenama yang terkenal dengan produk keluaran yang canggih dan hebat. Jenama ini tidak ketinggalan dalam menghasilkan produk penghawa dingin yang pertama mempunyai teknologi yang membolehkan penghawa dingin rumah atau komersial berhubung dengan Internet (WIFI) di mana pengguna boleh mengawal suhu dan atur cara penghawa dingin melalui telefon mudah alih mereka. Aplikasi “Panasonic Comfort Cloud” ini memudahkan pengguna mengawal dan mengawasi satu unit atau lebih penghawa dingin dengan hanya satu telefon mudah alih. Kemudahan ini bukan saja memudahkan tetapi juga menjimatkan penggunaan tenaga elektrik penghawa dingin disamping itu pengguna juga dapat menganalisis penggunaan tenaga setiap minggu atau bulan. Selain itu, penggunaan aplikasi ini membantu pengguna sama ada di rumah atau komersial mengenal pasti jika penghawa dingin mempunyai masalah dan membolehkan pengguna terus langsung meminta bantuan dari pihak Panasonic untuk servis. 

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Panasonic

Penghawa dingin Panasonic mempunyai satu jenis sahaja iaitu, jenis “Wall-mounted”. Panasonic menghasilkan berlainan jenis penghawa dingin rumah mengikut kesesuaian bilik di sesebuah rumah juga fungsi yang berbeza di mana dapat memberikan keselesaan dan mengekalkan kesihatan pengguna. Contohnya, di ruangan makan atau ruang tamu, penghawa dingin Panasonic direka dengan rekabentuk yang flexi dan menghasilkan udara yang dingin sementara, penghawa dingin untuk kegunaan bilik tidur atau ruang belajar, di reka dengan bentuk unik atas “Sky-wing”. Menghasilkan hanya penghawa dingin jenis Inverter, Panasonic pasti dapat memastikan penggunaan tenaga elektrik adalah sangat minimal. Penghawa dingin Panasonic jenis rumah menggunakan tenaga kuasa dari 1Hp hingga ke 3Hp. Penghawa dingin Panasonic jenis komersial menggunakan jenis “Air-Curtain” seperti jenama lain juga. Penghawa dingin jenis ini biasa digunakan di restoran, spa, pasar mini dan pelbagai jenis tempat komersial. Penghawa dingin komersial Panasonic di reka mengikut fungsi dan saiz sesebuah tempat komersial ia menggunakan motor yang direka bagi menjimatkan penggunaan kuasa sehingga 35%. Disamping itu, direka untuk memberi kesan pemanasan dan dingin mengikut kesesuaian pengguna. Dari segi harga, memandangkan ia direka dengan teknologi Nano dan aplikasi “Panasonic Comfort Cloud” seharusnya penghawa dingin Panasonic menawarkan harga yang tinggi berbanding jenama lain. Harga bagi penyaman udara kegunaan rumah dan komersial  di dalam lingkungan dari RM1,700 hingga mencecah RM8,000 untuk satu unit mengikut jenis dan fungsi penghawa dingin yang ingin dibeli oleh pengguna. Seperti jenama lain, Panasonic juga menitikberatkan qualiti udara yang dihasilkan oleh penghawa dingin mereka. Oleh itu, Panasonic menggunakan teknologi Nano dimana udara bersih akan ditapis dan mematikan virus atau bakteria yang terdapat di dalam udara lantas menghasilkan udara yang segar dan bersih. 

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond terlatih secara profesional, diiktiraf serta diinsuranskan dengan segala kemahiran lengkap. 

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta pengalaman berprofesional dengan senyuman sepanjang masa. 

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 1G-E, Block E,
Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami