Baiki Aircond Di Putrajaya

Syarikat servis membaiki penghawa dingin kami juga terdapat di kawasan Putrajaya di mana kami menawarkan pelbagai jenis servis membaiki tidak kira jenis kerosakan penghawa dingin sama ada penghawa dingin jenis rumah atau pun jenis komersial. Syarikat kami yang berada di lokasi yang strategik di Putrajaya menjadi tumpuan pengguna penghawa dingin untuk mendapatkan servis kami. 

Lokasi syarikat kami yang strategik dan mudah dijumpai di kawasan Putrajaya memudahkan perkhidmatan servis membaiki penghawa dingin dijalankan dengan kadar segera. Pelanggan tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan servis kami setelah temu janji atau tempahan servis ditetapkan. Kami menyediakan perkhidmatan membaiki untuk penghawa dingin rumah untuk kesemua kawasan perumahan di Putrajaya seperti kawasan perumahan rumah pangsa di presint 5 mahupun juga di kawasan perumahan kaki tangan kerajaan di presint 3 dan 7.

Komersial

Jangan menunggu kecemasan melanda. Perkhidmatan aircond komersial, peti sejuk beku dan chiller dapat memberi jaminan tanpa gangguan kepada pelanggan dengan kos penjimatan di samping melaraskan operasi harian sambil memberi perkhidmatan yang cemerlang.

Rumah

Persoalan yang perit malah sukar dijawab ramai; sudahkah tibanya masa untuk menggantikan penghawa dingin, peti sejuk dan chiller atau patutkah saya membaikinya? Kekadang ia lebih menfaatkan untuk membaiki dan ada juga masa dimana menggantikan aircond lebih berbaloi.

Baiki Aircond

Selain lokasi kami yang strategik di Putrajaya, kelebihan syarikat kami ialah kami menawarkan kos percuma untuk memeriksa penghawa dingin pengguna bagi tujuan mengenal pasti kerosakan terlebih dahulu ke setiap kawasan perumahan seperti kawasan perumahan presint 15, 9 dan juga 11. Selain itu, syarikat kami mempunyai pakar atau juruteknik yang pakar dalam kerja membaiki penghawa dingin anda. Kami juga menyediakan hampir ke semua jenis alat ganti jika penukaran alat ganti perlu.

Putrajaya merupakan pusat pentadbiran negara Malaysia di mana banyak bangunan kerajaan yang memerlukan pemasangan penghawa dingin komersial di premis mereka. Oleh itu, syarikat kami menjadi salah satu syarikat penghawa dingin yang terkenal di kawasan Putrajaya yang menyediakan servis membaiki penghawa dingin jenis komersial. Sama seperti servis pemasangan rumah, kami juga menawarkan kos percuma bagi pengangkutan untuk pemasangan penyaman udara komersial yang terletak di kawasan Putrajaya contoh di Presint 2 dan 3 yang mana mempunyai pelbagai jenis bangunan kerajaan seperti Jabatan Pendaftaran Negara, Masjid Putrajaya, Mahkamah Persekutuan Malaysia dan pelbagai lagi. Selain itu juga, servis kami juga cepat dan efisien serta teratur menjadikan syarikat kami amat terkenal. Harga yang servis pemasangan yang termasuk dengan pendawaian dan pemaipan penyaman udara komersial juga di anggap berbaloi oleh pelanggan kami. Antara bangunan komersial lain di kawasan Putrajaya yang pernah kami pasang penyaman udara adalah seperti Alamanda Mall, Putrajaya International Convention Centre (PICC), dan Shaftbury Suite Putrajaya dan lain lain lagi.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Pembaikian

Pekerja servis aircond berasal dari Bandar Cheras, Malaysia datang dengan kelengkapan penuh serta mampu menyelenggara di tempat tinggal, pejabat dan lain-lain. 

Servis

Pekerja pencuci aircond terlatih secara profesional, diiktiraf serta diinsuranskan dengan segala kemahiran lengkap. 

Pemasangan

Pekerja menjamin perkhidmatan ditawarkan dapat dipercayai, cekap serta pengalaman berprofesional dengan senyuman sepanjang masa. 

Lokasi

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Aircond

Apabila memilih penghawa dingin bagi tempat penginapan, ada beberapa faktor perlu anda pertimbangkan.  Jumlah bilik, ukuran bilik, susunan serta nilai astatika, semua ini penting kerana semua melibatkan kos. Pengusaha sudah bekerja keras dalam memberikan pelbagai jenis serta model bagi memastikan rupa jua nilai astatika akan mencantikkan lagi rumah, terdapat juga sesetengah model seperti tidak nampak unit penghawa dingin itu ada dalam bilik itu.

Pasukan kami menawarkan khidmat perunding percuma tidak kira kecil atau besar kerja itu. Pihak perunding kami berpengalaman dalam kejuruteraan pelbagai jenis penghawa dingin. 

FAQ

Apakah maksud penghawa dingin unit pisah dan biasa digunakan di mana?

Penghawa dingin unit pisah ialah salah satu model penyaman udara yang popular di kalangan pengguna. Unit pisah adalah sistem penyaman udara yang berasingan unit pemeluwapan dan penyejatan yang di panggil unit dalam dan unit luar.

Apakah kriteria penting yang perlu di ambil kira untuk pemasangan dan pemilihan penghawa dingin jenis unit pisah ?

Faktor penting yang perlu di ambil kira sebelum membeli penghawa dingin jenis unit pisah, salah satunya adalah kawasan yang ingin di pasang haruslah mempunyai ketinggian siling sekurang-kurangnya 10 kaki. Ruang atau tempat yang ingin dipasang penyaman udara juga haruslah bersesuaian dengan sistem pendawaian, paip dan pembuangan air. Tambahan juga, memilih kapasiti penyejukan yang tepat penting untuk menentukan jenis penghawa dingin unit pisah yang perlu dibeli dan pasang. 

Apakah jenis jenis servis penyelenggaraan yang perlu untuk penghawa dingin jenis unit pisah?

Ya, kami membuat pemasangan. 

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan NHN aircond amat murah. 

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

Lot 1G-E, Block E,
Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300, Sri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Sertailah senarai emel kami untuk menerima promosi dan berita terkini!

Anda telah berjaya memasuki senarai emel kami