Baiki Peti Sejuk Beku Di KL & Selangor

Kami menawarkan servis baiki peti sejuk bagi perniagaan di Kuala Lumpur dan Selangor. Peti sejuk komersial biasanya digunakan untuk perniagaan berasaskan makanan seperti hotel, restoran, kilang memproses makanan sejuk beku dan juga pasar raya. Peti sejuk komersial seperti pendingin (chiller), pembeku (freezer), display cooler dan lain-lain turut akan mengalami kerosakan tersendiri. Komponen peti sejuk komersial sama seperti peti sejuk kegunaan rumah tetapi kualiti dan kapasiti adalah berbeza.

Bagi jenama Midea dan Faber, peti sejuk mini yang biasa digunakan di pejabat atau hotel jarang mengalami kerosakan. Namun begitu, kerosakannya mungkin berlaku disebabkan penyelaras suhu rosak dan tidak dapat mengesan suhu yang dilaraskan. Anda boleh mengisi borang pertanyaan di bawah atau menghubungi pasukan kami untuk menempah servis baiki peti sejuk kami.

 

    Perkhidmatan ini disediakan oleh NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd. YNT Global Projects and Services tidak bertanggungjawab ke atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami. Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Terima kasih kerana menghubungi kami.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Peti Sejuk

FAQ

Adakah kos membaiki peti sejuk komersial meliputi kos penukaran alat ganti ?

Kos membaiki adalah berdasarkan jenis kerosakan yang terjadi pada peti sejuk komersial dan tidak termasuk harga penukaran alat ganti. Kos penukaran alat ganti juga bergantung pada barang dan jenis alat ganti tersebut..

Mengapakah peti sejuk komersial tidak sejuk dan lambat beku?

Peti sejuk komersial yang lambat beku mempunyai banyak kemungkinan. Biasanya ia terjadi akibat pemampat atau penyahbeku automatik tidak lagi berfungsi.

Adakah pelanggan diberi jaminan waranti selepas pembaikian peti sejuk?

Jaminan waranti atau jangka hayat bagi pembaikian peti sejuk diberi mengikut jenis kerosakan dan biasanya bertempoh selama 1 minggu daripada tarikh pembaikian.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd (1460909-V)
253C, Jalan Besar, Kampung Baru Seri Kembangan

43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

    Perkhidmatan ini disediakan oleh NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd. YNT Global Projects and Services tidak bertanggungjawab ke atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami. Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Terima kasih kerana menghubungi kami.