Servis Peti Sejuk Beku Di KL & Selangor

Syarikat kami terdiri daripada pasukan juruteknik yang amat berpengalaman dalam servis peti ais bersedia berkhidmat di Kuala Lumpur dan Selangor. Perkhidmatan peti sejuk beku adalah penting untuk industri makanan seperti restoran. Freezer adalah komponen penting dalam restoran di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Semua bahan mentah disimpan di dalam peti sejuk untuk mengekalkan kesegaran.

Anda perlu menjalankan servis peti sejuk beku setiap tahun. Khidmat servis kami memberikan pelindungan waranti penuh. Servis kami meliputi setiap jenama peti sejuk utama seperti Faber, Samsung dan Panasonic. Pasukan kami akan melakukan diagnosis semasa tapak lawat dan melakukan perkhidmatan servis. Servis peti sejuk beku termasuk pembersihan gegelung (coil) berhabuk yang menyebabkan kompressor bekerja dengan lebih kuat. Selain itu, beberapa komponen lain turut dijaga dan dicuci seperti “drip pan”  untuk mengelakkan pembiakan bakteria dan juga bau busuk. Sila menelefon pasukan kami untuk mendapatkan sebut harga dan perkhidmatan peti sejuk beku kami.

    Perkhidmatan ini disediakan oleh NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd. YNT Global Projects and Services tidak bertanggungjawab ke atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami. Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Terima kasih kerana menghubungi kami.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan 

Mengapa Pilih AcDingin?

Kami memberikan perkhidmatan terunggul kepada pelanggan dengan menurunkan kadar kerosakan dan gangguan operasi perniagaan anda tanpa kompromi. Kekerapan penyelengaran peralatan servis memastikan kos sentiasa terjamin. Sistem penyejukan yang berkualiti berhubung kait dengan impak penjimatan dalam jangka masa panjang. 

Dipercayai

Kami hanya menggunakan alat ganti yang berkualiti

Harga Berpatutan

Tinjauan tapak percuma dengan harga disesuaikan bajet anda

Cekap & Cepat

Tepat masa, amanah dan penyelenggaraan secara profesional

Profesional

Pakar aircond dan peti sejuk beku berpengalaman lebih 10 tahun

Jenama Peti Sejuk

FAQ

Mengapakah peti sejuk beku komersial perlu diselenggara?

Setiap peti sejuk terutamanya peti sejuk komersial perlu diselenggara untuk mengelakkan kerosakan yang teruk. Peti sejuk komersial yang digunakan di pasar raya dan restoran perlu berfungsi tanpa rehat maka penggunaannya kuat. Oleh itu, ia amat penting bagi kerja-kerja penyelenggaraan dijalankan pada peti sejuk beku komersial secara terjadual.

Apakah proses atau kerja yang dilakukan semasa servis peti sejuk beku komersial?

Antara proses penyelenggaraan adalah seperti pembersihan dulang takungan air, pemampat, kipas motor dan saluran penyejat bagi mengelakkan peti sejuk komersial daripada masalah tidak sejuk atau lambat membeku. Selain itu, gas penyejuk juga perlu ditambah semasa kerja penyelenggaran dilakukan.

Berapa kerap peti sejuk jenis komersial perlu diselenggara?

Servis peti sejuk beku komersial boleh dilakukan secara berkala seperti 3 bulan sekali bagi penggunaan yang ringan atau 2 bulan sekali bagi penggunaan yang kerap.

Testimoni

Rumah saya ada 4 aircond dan mereka siap kerja dalam masa 2 jam. Pekerja sangat mahir. Pasti guna lagi lain kali ! 

John Lee

Saya amat puas hati dengan servis aircond. Harga yang berpatutan and kakitangan yang cekap ! 

Mohd Annuar

Saya beli aircond dari jualan gudang dan perlu mencari kontraktor sendiri. Pemasangan aircond amat murah.

Yee Leng

Hubungi Kami

Alamat

NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd (1460909-V)
253C, Jalan Besar, Kampung Baru Seri Kembangan

43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan

Waktu Operasi

Isnin - Sabtu 9am-6pm

    Perkhidmatan ini disediakan oleh NHN Aircond Services (M) Sdn Bhd. YNT Global Projects and Services tidak bertanggungjawab ke atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami. Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Terima kasih kerana menghubungi kami.